پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۲۲

آیت الله علوی گرگانی:

ملت ایران در روز 22 بهمن هوشیاری خود را به رخ جهانیان خواهند کشید

ملت ایران در روز 22 بهمن هوشیاری خود را به رخ جهانیان خواهند کشید

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید در پیامی به مناسبت 22 بهمن بیان کرد: اینجانب همه ملت و دلسوزان نظام و انقلاب را دعوت می‌کنیم که در روز 22 بهمن حضور حماسی خود را نشان دهند و با وجود همه مشکلات، هوشیاری خود را به رخ جهانیان بکشانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله العظمی سید محمد علی علوی گرگانی در بیانه‌ای به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن عنوان کرد: سالگرد سی و چهارمین بهار انقلاب اسلامی در حالی برگزار می‌شود که استکبار جهانی و صهیونیزم بین‌الملل برای تحت فشار قرار دادن ملت صبور و شریف ایران از هر سلاحی استفاده می‌کند و قانون جنگل را در دنیا به بهترین وجه ممکن به اجرا در می‌آورد.

وی در این پیام آورده است:‌ یقیناً ملتی که در طول این سه دهه، مقاومت و ایستادگی خود را نشان داده است و پاسدار خون شهدا بوده است، بیش از پیش پای تمامی ارزش‌های انقلابی و اسلامی خویش ایستاده است.

مرجع تقلید شیعیان در پیام خود بیان داشت: اینجانب همه ملت و دلسوزان نظام و انقلاب را دعوت می‌کنیم که در روز 22 بهمن حضور حماسی خود را نشان دهند و با وجود همه مشکلات، هوشیاری خود را به رخ جهانیان بکشانند.

وی در پایان در پیام خود ادامه داد: امید است که این حضور آگاهانه موجب دلگرمی بیشتر مسئولان و برنامه‌ریزی جدی‌تر برای حل مشکلات ملت عزیز و مهار جدی‌تر گرانی و تورم شود.
 

کد خبر 1812906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha