پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۰۰

مقدم پناه خبرداد:

افزایش12 2درصدی اعتبارات صندوق مهر امام رضا (ع) زنجان

افزایش12 2درصدی اعتبارات صندوق مهر امام رضا (ع) زنجان

زنجان -خبرگزاری مهر: رئیس صندوق مهر امام رضا(ع) استان زنجان ،اعتبار سال گذشته این صندوق را 59 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر این اعتبارات به 212 میلیارد تومان رسیده که 211 درصد افزایش یافته است.

جمشید مقدم پناه در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: از سه سال پیش مجلس اعتباری را برای صندوق مهر امام رضا (ع) تصویب نکرده است.

وی اظهار داشت: صندوق مهر امام رضا (ع) کلیه پرداخت‌های خود را از محل دریافت تسهیلاتی که قبلا پرداخت کرده می‌پردازد.

رئیس صندوق مهر امام رضا(ع) استان زنجان، پارک‌های علم و فناوری را یکی از گروه‌های هدف صندوق مهر امام رضا (ع) عنوان کرد.

مقدم پناه تاکید کرد: این صندوق راهکارهایی  برای کاهش روند پرداخت تسهیلات به این پارک‌ه برای متقاضیان در نظر گرفته است.

وی از حضور کارشناسان صندوق در محل پارک علم و فناوری برای کمک به تهیه طرح‌های توجیهی خبر داد افزود: یک نفر  به عنوان رابط بین صندوق و پارک تعیین شده است.

رئیس صندوق مهر امام رضا(ع) استان زنجان افزود:: نمونه‌های از شرکت‌هایی که صندوق مهر اما رضا (ع) از آنها حمایت کرده است موفق به تولیدات صنعتی از علم تولیدی خود شده‌اند.

وی با اشاره به وجود متقاضی برای دریافت تسهیلات گفت: این متقاضیان استعداد و توانایی تجاری کردن تولیدات علمی خود را دارند.
 

کد خبر 1813065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha