پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۰۰

گزارش مهر/

خروش حماسه مازنیها در 22 بهمن/ آفرینی دیگر به علوی تبارها

خروش حماسه مازنیها در 22 بهمن/ آفرینی دیگر به علوی تبارها

ساری - خبرگزاری مهر: مردم شهر ساری همگام با مردم سایر نقاط استان مازندران با خلق حماسه ای دیگر، بر خروش خود در 22 بهمن افزودند.

به گزارش خبرنگار مهر، راهپیمایی پرشور مردم حماسه آفرین ساری مرکز استان از ساعتی پیش از مقابل خیابان شهید قاسمی آغاز و تا خیابان جمهوری اسلامی ادامه یافت. راهپیمایان در پایان در محل صحن امامزاده یحیی ساری اجتماع یافتند.

این راهپیمایی پرخروش که در سالهای اخیر بی سابقه بوده، نشان داد که مردم مازندران بار دیگر با وحدت کلمه حضور خود را در راهپیمایی 22 بهمن امسال نشان دادند.

در راهپیمایی امروز مردم ساری همه آمدند از مرد و جوان تا پیر و جوان، خرد و کلان که باید آفرین گفت به این حمیت و استواری ساروی های شیعی تبار خطه علویان.

مردم مرکز استان در این راهپیمایی عظیم با سردادن شعارهایی نظیر مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و انزجار خود را از استکبار ستیزان اعلام داشتند.

این عده در پیام های خود طرح مذاکره ملت ایران با آمریکا را امری واهی و پوچ قلمداد کرده و معتقد بودند که طرح مذاکره آمریکای استکباری، توطئه و ترفند است.

به گزارش مهر، راهپیمایی عظیم مردم ساری از دقایقی پیش در امامزاده یحیی ساری پایان یافت و مراسم آغازین جشن سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب با قرائت قرآن توسط برادر زاهدی و همنوازی گروه موزیک نیروی انتظامی مازندران آغاز شد.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می شود.

کد خبر 1813241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha