به گزارش خبرنگار مهر، محمد آقاجانزاده در حاشیه مراسم با صلابت بیست و دوم بهمن ماه در لاهیجان افزود: دشمنان انقلاب اسلامی ایران با تحریم های گسترده خود می خواهند مردم را از جمهوری اسلامی ایران دلسرد و ناامید کنند ولی ملت ایران آگاه و همیشه در صحنه است.
وی اظهارداشت: مردم ایران اسلامی برای احیای اسلام به رهبری امام راحل و ادامه حیات طیبه انقلاب اسلامی جانفشانی های فراوانی کرده اند و حاضر به عقب نشینی از اصول و ارزش ها نیستند.
فرماندار لاهیجان گفت: عزم، صلابت و اراده ملت ایران در 34 سال عمر با برکت انقلاب اسلامی در دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) به دنیا ثابت شده است.
وی افزود: انقلابی که به برکت رهبری امام راحل، خون شهدای گرانقدر و اراده راسخ ملت به پیروزی رسید و چنان برجسته و یگانه شد که هیچ حرکت و جنبش انقلابی دیگری توان برابری با آن را نخواهد داشت.
آقاجانزاده با اعلام اینکه انقلاب اسلامی انفجار نور بود، اظهارداشت: این انقلاب دستاوردهای بسیار فراوانی برای کشور، منطقه، جهان اسلام، ازادی خواهان و درکل برای بشریت داشته است.
وی با بیان اینکه انتخابات از سرمایه های مهم هر کشور است، گفت: انتخابات یکی دیگر از دستاوردهای مهم انقلاب بود تا مردم کشور آزادانه و بدون هیچ مشکلی دست به انتخاب بزنند.
فرماندار لاهیجان با بیان اینکه حضور یکپارچه مردم در انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده یادآورشد: حضور معنی دار مردم در این همایش ملی دشمنان انقلاب انقلاب اسلامی و بدخواهان نظام را مایوس خواهد کرد.
نظر شما