پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ بهمن ۱۳۹۱، ۹:۴۱

بلغارستان در خصوص ادعای خود علیه حزب الله توضیح می دهد

بلغارستان در خصوص ادعای خود علیه حزب الله توضیح می دهد

وزیر خارجه بلغارستان اعلام کرد که در تاریخ 18 فوریه و در نشست اتحادیه اروپا در مورد ادعای صوفیه علیه حزب الله لبنان توضیح می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس،  "نیکلای ملادنوف" وزیر خارجه بلغارستان با اعلام این مطلب در ادامه گفت : در نشست 18 فوریه اتحادیه اروپا، موضع بلغارستان در خصوص انفجار سال گذشته روشنتر می شود.

روز سه شنبه هفته گذتشه وزارت کشور بلغارستان مدعی شده بود که عوامل حزب الله لبنان عامل انفجار یک دستگاه اتوبوس در جولای سال گذشته در این کشور اروپایی بوده اند.

این در حالی بود که پیش از آن خبرهایی ر مورد فشار رژیم صهیونیستی و آمریکا بر صوفیه مبنی بر تغییر نتایج تحقیق بلغارستان به نفع تل آویو منتشر شده بود.

کد خبر 1813925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha