۲۳ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۴۲

فعالیتهای قرآنی با برنامه ریزی بلند مدت توسعه یابد

فعالیتهای قرآنی با برنامه ریزی بلند مدت توسعه یابد

یک استاد پیشکسوت قرآنی یادآور شد: ما باید رویکرد قرآنی را در فضای هنری کشور و در نظام تعلیم و تربیت و سایر بخش‌ها توسعه دهیم و برای رسیدن به یک جامعه قرآنی به برنامه‌های کوتاه‌مدت و نسنجیده اکتفا نکنیم بلکه لازم است که یک برنامه قرآنی بلندمدت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، استاد محمود لطفی‌نیا، پیشکسوت قرآنی که در هفتمین همایش تکریم چهره‌های قرآنی تجلیل خواهد شد از 10 سالگی فعالیت قرآنی خود را آغاز کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی که فضای بازتری برای انجام فعالیت‌های قرآنی در کشور ایجاد شد، برنامه‌های قرآنی خود را توسه داد و آموزش قرآن را نیز از سال 61 با برگزاری جلسات مختلف آغاز کرد.

این استاد پیشکسوت قرآنی با بیان اینکه از سال 61 تا 78 فعالیت‌های گسترده آموزشی در کاشان و استان گیلان داشته‌ام، گفت: از سال 1375 داوری مسابقات کشوری قرآن را بر عهده گرفتم و بیشترین داوری که انجام دادم در رشته‌های صوت و لحن بود و در کنار آن داوری رشته تجوید و... مسابقات قرآن را نیز بر عهده می‌گرفتم.

وی با اشاره به برگزاری هفتمین همایش تکریم چهره‌های قرآنی، عنوان کرد: مقام معظم رهبری طی سال‌های گذشته نسبت به تکریم چهره‌های قرآنی و قهرمانان قرآنی امر فرمودند و برگزاری همایش تکریم چهره‌های قرآنی نیز در همین راستا صورت گرفت و البته اهمیت برگزاری این همایش به قدری است که اگر اهرم تکریم و تجلیل از چهره‌های قرآنی وجود نداشته باشد، جامعه قرآنی ما احساس دلگرمی نمی‌کنند و به عبارتی برگزاری این همایش موجب ایجاد دلگرمی در اساتید و چهره‌های قرآنی کشور می‌شود.

لطفی‌نیا با عنوان این مطلب که برگزاری همایش تکریم چهره‌های قرآنی موتور محرکه‌ای است برای افزایش توان اساتید و نیروهای قرآنی تا بتوانند با قوت و دلگرمی بیشتری به فعالیت‌های قرآنی بپردازند، افزود: لازم است که در کنار برگزاری چنین همایش‌هایی، فضا و بستری به منظور استقبال از جلسات و برنامه‌های قرآنی در سطح کشور فراهم شود و زمانی که یک مسابقه قرآنی یا فعالیت قرآنی در سطح استان‌ها و یا در سطح ملی برگزار می‌شود، سالن برگزاری این مسابقات و برنامه‌ها مملو از جمعیت علاقه‌مند به فعالیت قرآنی و یادگیری قرآن باشد.

این استاد پیشکسوت قرآنی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه پیشنهاداتی به منظور توجه بیشتر به چهره‌های قرآنی کشور پرداخت و گفت: به طور مثال می‌توانیم یک تشکیلاتی برای همفکری، همگرایی و همدلی بین اساتید قرآنی کل کشور راه‌اندازی کنیم زیرا این همدلی و همگرایی موجب می‌شود تا موتور محرکه فعالیت‌های قرآنی با قوت بیشتر و با برنامه‌ریزی مناسب‌تری در سطح کشور ادامه پیدا کند.

وی در ادامه با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) که فرموده‌اند: «فرزندان زمان خویشتن باشید» عنوان کرد: جامعه قرآنی کشور باید متناسب با شئونات زمان خود پیش برود و اساتید قرآنی کشور باید در فعالیت‌های قرآنی حال و آینده کشور حضور فعال داشته و از حیث علمی نیز فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

لطفی‌نیا با تأکید بر این نکته که اساتید قرآنی دلشان به حمایت‌های مردمی گرم است، اظهار کرد: اگر فضای کشور از حیث سیاست‌گذاری‌های فرهنگی به سمتی پیش نرود که گرایش مردم به سمت قرآن بیشتر شود، تمامی مسئولان فرهنگی و قرآنی کشور باید پاسخگو باشند؛ هرچند که اساتید قرآنی پیش از این نیز به صورت مستقیم با مردم سروکار داشته‌اند اما لازم است تا تمهیداتی در نظر گرفته شود که ارتباط مردم با جامعه قرآنی بیشتر شده و فعالیت‌های قرآنی کشور با استقبال بیشتر مردم قرآنی کشور دنبال شود.

وی با عنوان این مطلب که اساتید قرآنی در انجام فعالیت‌های قرآنی خود خیلی به دنبال تکریم و تجلیل نیستند و همین که توفیق و لیاقت انس با قرآن و قرار گرفتن در ساحت قرآن کریم را دارند برایشان کافی است، ادامه داد: هرچند که فعالان و چهره‌های قرآنی اعتقادی به تکریم و تجلیل ندارند اما به هر حال افرادی که موتور محرکه فعالیت‌های قرآنی را در بدنه اجرایی کشور برنامه‌ریزی می‌کنند در این زمینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و باید زمینه لازم برای تکریم چهره‌های قرآنی کشور را فراهم کرده و اساتید قرآنی را به جامعه معرفی کنند.

مدرس قرآن کریم در بخش دیگری از سخنان خود با عنوان این مطلب که فضای قرآنی کشور باید پاک و مطهر باشد، گفت: فضای قرآنی کشور باید به قدری پاک و مطهر باشد تا زمانی که مردم در مراسم و محافل قرآنی حضور پیدا می‌کنند رغبت بیشتری برای حضور در جمع قرآنیان داشته باشند و همچنین فرزندان خود را نیز تحت تعلیمات قرآنی و دینی قرار دهند.

وی با تأکید بر اینکه مردم انقلابی ما می‌دانند که تنها راه نجات فرزندانشان، تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) است، عنوان کرد: سفره قرآنی و فعالیت‌های قرآنی باید برای همه جامعه باز باشد و مردم ما از هر قشر و گروهی که باشند، بتوانند از فعالیت‌های قرآنی بهره گرفته و با قرآن انس بگیرند که البته تاکنون حرکت‌های خوبی برای گسترش فرهنگ قرآنی در سطح جامعه انجام شده که این حرکت‌ها نیازمند رشد و توسعه بیشتر است.

یادآور می‌شود، هفتمین همایش تکریم چهره‌های قرآنی کشور، پنج‌شنبه 26 بهمن، به منظور تجلیل از 34 پیشکسوت و چهره برتر قرآنی با حضور مسئولان کشوری در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد.
کد خبر 1814105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha