به گزارش خبرگزاری مهر، ملک سلیمانی در آیین تجلیل از 33 پژوهشگر برتر منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی افزود: جایگاه علمی کشور در سال 2012 به رتبه 13 در جهان و رتبه اول در بین کشورهای خاورمیانه ارتقا یافته که همه اینها در پرتوی برکات انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه این آمارها نشاندهنده روند افزایشی تولید علم در ایران به میزان 11 برابر میانگین جهانی است اظهارداشت: در حال حاضر نیز بیش از دو دهه است که در پرتو رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری شاهد پیشرفتهای بسیاری در فرآیند توسعه علمی ایران و ارائه تولیدات علمی دانشمندان کشور به جامعه جهانی هستیم.
دستاوردهای علمی کشور هدیه انقلاب اسلامی است
سلیمانی با بیان این که دستاوردهای علمی کشور هدیه انقلاب اسلامی است که در سایه خودباروی حاصل شده است یادآور شد: عوامل اصلی تحول و پیشرفت علمی در کشور، مدیریت بینظیر توسعه علمی کشور توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، سرمایهگذاری دولتها در بخش آموزش عالی، فراهم کردن زیرساختهای علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور و تلاشهای بیوقفه دانشگاهیان، پژوهشگران و نخبگان است.
وی رمز پیروزی انقلاب اسلامی اتحاد و همدلی مردم و پیروی محض ازامام راحل دانست و افزود: در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همواره دشمن چالشها و موانع زیادی پیش روی جمهوری اسلامی ایران قرار داده که با پیروی از ولایت فقیه توانستهایم بر مشکلات فائق شویم.
رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور را یکی از مهمترین آرمانها و اهداف بنیانگذار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی ذکر کرد و بیان داشت:امامخمینی(ره) دستیابی به استقلال و خودکفایی کشور را قرار گرفتن در میسر گسترش آموزش عالی و توسعه علمی کشور می دانست و به همین دلیل از همان آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی،شورای انقلاب فرهنگی تشکیل و آغاز به کار کرد.
رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این که نخبگان علمی و پژوهشگران به عنوان پیشقراولان نهضت علمی کشور رسالت سنگینی بر دوش دارند گفت: پیش از انقلاب اسلامی حتی یک مقاله ISI در پایگاه های جهانی نمایه نشده بود، اما امروز جهش علمی ایران تمامی کشورها را متعجب کرده است.
هم اکنون بیش از چهار میلیون و 500 هزار دانشجو در کشور به دانش پژوهی اشتغال دارند
رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: هم اکنون بیش از چهار میلیون و 500 هزار دانشجو در کشور به دانش پژوهی اشتغال دارند که تقویت مدیریت علمی برای دستیابی به نتایج پژوهشی برجسته و عملیاتی شدن ایده های نو پژوهشی امری ضروری است.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با بهرهمندی از اساتید فرهیخته وتوانمند و برخورداری از امکانات فنی، آزمایشگاهی و کارگاهی توانسته است با انجام تحقیقات و پژوهشهای علمی و ابداعات و اختراعات سهم قابل توجهی در توسعه علمی کشور داشته باشد و امیداست این دانشگاه بیش از پیش نیز در مسیر رشد واعتلای استقلال و اقتدار میهن اسلامی گام بردارد.
سلیمانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران مواضع اصولی برای انقلاب خود ترسیم کرده که به دلیل ویژگی های خاص آزاداندیشی همواره در کانون بدخواهی دشمنان است و تحریم و تهدیدها نیز به این دلیل علیه نظام انجام
می شود.
وی عنوان کرد: معمار کبیر انقلاب اسلامی در ایدئولوژی نظام حاکمیت، ارزش های دینی و انسانی را محور قرار داده و امروز نیز با حمایت قاطع از ولایت فقیه تمامی توطئه ها نقش برآب شده است.
در ادامه مراسم،دکتر تیموریان رئیس شورای پژوهشی منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای صورتگرفته پژوهشی در واحدها و مراکز آموزشی منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی به بیان اهمیت و نقش پژوهش و توسعه پرداخت.
در بخش دیگری از این مراسم، نماینده پژوهشگران استانهای مرکزی ، همدان و لرستان به ارائه نظرات وپیشنهادات خود در زمینه فعالیتهای پژوهشی، توانمندیها، فرصتها و چالشهای پیش روی محققین و پژوهشگران در سطح منطقه پرداختند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر وهدیه از 33 نفر از پژوهشگران برتر منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر شد.
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ملکسلیمانی رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی، رؤسای واحدها و پژوهشگران منطقه در سالن آمفی تئاتر دبیرخانه منطقه برگزار شد.
نظر شما