پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۲۴

اولین ایستگاه مطالعه در کرمانشاه افتتاح شد

اولین ایستگاه مطالعه در کرمانشاه افتتاح شد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: اولین ایستگاه مطالعه کرمانشاه در استانداری کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگارمهر؛ مدیرکل اداره کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه درمراسم افتتاح اولین ایستگاه مطالعه که پیش از ظهر چهارشنبه با حضور مدیرکل امورسیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه و برخی ازکارکنان استانداری کرمانشاه و اداره کتابخانه ها برگزار شد گفت: رونق بخشیدن به مطالعه و افزایش سرانه آن از اهداف استقرار این ایستگاه های مطالعه در سطح استان کرمانشاه است. 

اسماعیل احمدی همچنین ازافتتاح چهار واحد ایستگاه مطالعه دیگربه طور همزمان در نقاط مختلف سطح شهر کرمانشاه خبر داد.

وی این ایستگاه ها را علاوه براستانداری کرمانشاه، فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی، اداره کل آموزش و پرورش و دو شعبه پرازدحام ازبانک ملی سطح شهر کرمانشاه برشمرد.

وی ادامه داد: در برخی ازادارات و اماکن مانند بانک ها فرودگاه ها ومراکزبهداشتی ودرمانی مردم برای انجام کار خود ناگزیر هستند که دقایقی را به انتظار سپری کنند ونهاد کتابخانه های عمومی سراسر تصمیم گرفته اند برای اینکه از این زمان انتظار به خوبی استفاده شود وهمچنین کیفیت وقت افراد ارتقا پیدا کنداز این ایستگاه مطالعه استفاده کنیم.

مدیرکل اداره کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه ابراز داشت: درایستگاه های مطالعه برای تمامی اقشار مختلف مردم با سطوح علمی متفاوت با جنسیت های مختلف کتاب هایی در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: افراد می توانند کتاب ها ی  مورد علاقه خود را از ایستگاه های مطالعه امانت گرفته و حداکثرظرف مدت 15 روزبعد ازتاریخ به امانت گرفتن کتاب آن را به ایستگاه های مطالعه مربوطه یا یکی از ایستگاه های موجود در سراسر کشورویا حتی می توانند به یکی از کتابخانه های عمومی مورد نظردر سطح استان کرمانشاه باز پس دهند.

احمدی سهمیه استان کرمانشاه برای شارژ این پنج ایستگاه مطالعه را ماهانه 35 هزار جلد کتاب عنوان کرد واظهارداشت:روزانه ایستگاه های مطالعه در سطح شهر کرمانشاه شارژ می شود. 

وی تصریح کرد:با نقشه راهی که برای این ایستگاه ها ی مطالعه درنظر گرفته شده برای هر 50 هزار نفریک ایستگاه مطالعه پیش بینی شده است.
وی همچنین ازافزایش تعداد ایستگاه های مطالعه درشهر واستان کرمانشاه به عدد 50 ایستگاه در سال آینده خبر داد.

مدیرکل اداره کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه سرانه مطالعه در استان کرمانشاه را دو دقیقه و 16 ثانیه دانست که میانگین آن درسطح کشور 76 دقیقه است

احمدی ابراز داشت: از نظر سرانه مطالعه در سطح کشور رتبه استان کرمانشاه 13 و در منطقه غرب نیز اول هستیم.
 



 

کد خبر 1814696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha