پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۳۵

ضیایی :

دستگاه های فرهنگی برای مناطق آسیب پذیر زنجان برنامه های ویژه داشته باشند

دستگاه های فرهنگی برای مناطق آسیب پذیر زنجان برنامه های ویژه داشته باشند

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: در مناطق آسیب پذیر باید از سوی نهاد های فرهنگی برنامه های ویژه ای تدوین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آراز ضیایی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای مواد مخدر استان با اشاره به اینکه دو منطقه بی سیم و آسلام آباد از مناطق آسیب پذیر در مواد مخدر هستند باید دستگاهای فرهنگی و ورزشی برنامه های مدون و کارشناسی شده را در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: در مناطق ذکر شده خانواده ها نگران جوانان خود هستند چرا که فصل اوقات فراغت دانش آموزان فرا می رسد و باید برای این امر مهم تلاش کرد.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: باید دستگاه های متولی نسبت به اشتغال معتادین نهایت همکاری را با شورا داشته باشند.

ضیایی تاکید کرد: متولی مقابله با مواد مخدر تنها نیروی انتظامی نیست بلکه باید کلیه دستگاه های متولی در استان هم بر این امر همه توجه جدی داشته باشند.

وی در ادامه افزود: رسانه ها باید با شورای هماهنگی مواد مخدر و نیروی انتظامی تعامل لازم را داشته باشند چرا که در این امر مهم می توانند بسیار تاثیر گذار باشند و با اطلاع رسانی خود خانواده ها و جوانان را آگاه کنند.

رئیس شورای هماهنگی مواد مخدر استان زنجان یادآور شد: اساتید و نخبگان هم می توانند با تدوین پژوهش هایی در حوزه مواد مخدر در پیشگیری از مواد مخدر موثر باشند.

ضیایی گفت: صندوق حمایت از معتادین ظرفیت بسیار خوبی است و اجرای این طرح می تواند در اشتغال معتادین در جامعه مناسب بوده و خروجی خوبی داشته باشد.

کد خبر 1814803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha