پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۵۶

اجرای پروژه های فرهنگی نقطه عطفی برای سازمان تبلیغات اسلامی در کشور است

اجرای پروژه های فرهنگی نقطه عطفی برای سازمان تبلیغات اسلامی در کشور است

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون اداری مالی سازمان تبلیغات اسلامی کشور اجرای پروژه های فرهنگی را نقطه عطفی برای سازمان تبلیغات دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح مجمع فرهنگی نور سنندج اظهار داشت: سیاست سازمان تبلیغات اسلامی بهره رساندن فرهنگی به مردم استان کردستان است و در همین راستا اقدامات بسیار خوبی در این بخش اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه ساختمان سازی و توسعه فضای فرهنگی صرف ملاک این هدف و سیاست اصلی در سازمان تبلیغات اسلامی نیست، افزود: در زمان شاهنشاهی ظلم و ستم به استان وجود داشته و امکان توسعه فرهنگی را از استان گرفته است و به همین دلیل باید نیازهای استان هایی همچون کردستان با احداث مجتمع های این چنین تامین شود.

معاون اداری مالی سازمان تبلیغات اسلامی کشور عنوان کرد: اشاعه فرهنگ ناب اسلامی، دشمن شناسی، مقابله با تهاجم فرهنگی و آمادگی برای جنگ نرم در مسیر بیداری اسلامی منطقه نقش موثر ارگان و سازمان های فرهنگی و ارشادی نظام را پررنگ کرده است.

حسینی در پایان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی و ارشاد اسلامی دو نهاد موثر برای بیدار کردن و هم مسیر کردن مردم در داخل کشور برای رسیدن به سربلندی و افتخار نظام فعالیت دارند و انتظار می رود که در ادامه مسیر نیز شاهد اقدامات و فعالیت های بهتری در حوزه های فرهنگی در کشور باشیم.

گفتنی است در خاتمه علاوه بر تقدیر از استاندار کردستان، معاون برنامه ریزی وی سه نفر از مهندسان شرکت های پیمانکار و مشاور در ساخت مجتمع نور سنندج تقدیر شد.

کد خبر 1814882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha