پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۴:۰۶

همراه با نمايشگاه هجدهم ...

تازه هاي روانشناسي و فلسفه مكتوب شد

اعتماد به نفس در نوجوانان ، معماي زندگي و رشد عقل ، عنوان جديد ترين كتابهاي نشر نقش و نگار است كه در هجدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران عرضه مي شود .

به گزارش خبرنگار كتاب مهر ، اعتماد به نفس در نوجوانان ، نوشته گيل ليندن فيلد ، باترجمه توران دخت تمدن (مالكي) در 240 صفحه وشمارگان 1650 نسخه ، توسط نشر نقش ونگار روانه پيشخوان كتابفروشي ها شده است .

در اين كتاب كه با هدف پرورش نوجواناني شاد ، متكي به نفس ومثبت نگاشته شده است به بررسي نا اميدي ، تعارض وعواطفي مانند عصبانيت درميان نوجوانان پرداخته شده است . به نوشته مولف اين كتاب ، اين دوره غالبا همراه با طغيان گري در نوجوانان است زيرا اين سن زماني است كه جوانان درحال بزرگ شدن هستند واحتياج به رشد اعتماد به نفس دارند تا با مهارت هاي اجتماعي كه مي آموزندخود را براي دنياي بزرگتري آماده سازند .

براساس اين گزارش اعتماد به نفس درنوجوانان، در دوبخش تاليف شده است ؛ در بخش اول 21 قانون طلايي به نوجوان آموزش داده شده است ، اين قانون ها به نوجوان كمك مي كند تا به مرور نيروي اعتماد به نفس را درخودتقويت كند ودرفصل بعد خواننده راه وروش به كاربردن اين قوانين طلايي را فرامي گيرد .

گيل ليندن فيلد، مولف اين اثر، تاكنون چندين اثر موفق درحوزه روانشاسي به رشته تحريردرآورده است . او به عنوان يك روان پزشك بسيار مشهور با موسسه هاي فراواني همكاري مي كند : ازسازمان هاي خيريه تاشركت هاي چند ميليتي .

به گزارش مهر ، كتاب رشد عقل ؛ ترجمه وشرح مقاله كانت با عنوان معناي تاريخ كلي در غايت جهان وطني ، به كوشش منوچهر صانعي دره بدي در 256 صفحه وشمارگان 1100 نسخه به پيشخوان كتابفروشي ها راه يافته است .

در اين كتاب يكي از مقالات كانت ترجمه شده وسپس شرح اين مقاله به صوت بند بند آمده است .منوچهر صانعي دره بيدي ، شارح اين مقاله مطالبي را كه تحت عنوان شرح در زير هر بند آورده است از ساير نوشته هاي كانت بخصوص كتاب فلسفه حقوق ذكر كرده است . مقاله اي كه در اين كتاب مورد شرح قرار گرفته است از جلد ششم مجموعه آثار كانت كه حاوي نه مقاله ورساله است برداشته شده . ترجمه اين مقاله پيش از اين در نشريه نامه فلسفه چاپ شده و اينك باشرح بيشتري به صورت كتاب منتشر شده است .

گفتني است ، كتاب ديگري از اين ناشر با عنوان معماي زندگي ؛ فلسفه به زبان زندگي ، نوشته  فرناندو ساواتر ، باترجمه مينا اعظامي در 328 صفحه وشمارگان 1100نسخه ، منتشر شده است .

کد خبر 181540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha