پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۰۴

آیت‌الله مقتدایی:

جامعه مدرسین ارتباط خود با علمای بلاد را گسترش می‌دهد

جامعه مدرسین ارتباط خود با علمای بلاد را گسترش می‌دهد

قم - خبرگزاری مهر: عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: جامعه مدرسین باید ارتباط نزدیکی با علمای بلاد داشته باشد تا در موضع گیری‌های مختلف اثر گذاری و نفوذ بیشتری اعمال کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مرتضی مقتدایی عصر پنج شنبه در اختتامیه همایش نیم قرن حضور که به منظور پاسداشت 50 سال تلاش علمی، فرهنگی و سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه حرکت جامعه مدرسین استمرار حرکتی بود که علما و مراجع تقلید در طول تاریخ بعد از غیبت داشتند افزود: تاریخ همواره نشان داده است که علما همواره در برابر انحرافات و شبه افکنی‌ها سینه سپر کرده و در راستای راهنمایی و ارشاد مردم انجام وظیفه کرده‌اند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: امروز دین اسلام نیز به همت همین تلاش‌های علما و روحانیت تا کنون باقیمانده است.

وی ابراز داشت: جامعه مدرسین حوزه علمیه از ابتدای تاسیس خود در کنار مسائل علمی به مسائل سیاسی هم توجه داشته و در خط امام راحل قرار داشت و در طول زمان فعالیت خود تا کنون از مسیر و فعالیت خود دست نکشیده و اعضای جامعه مدرسین در دوران انقلاب با بیانیه‌ها و سخنرانی‌های خود به وظیفه‌ای که بر دوش داشتند عمل می‌کردند.

آیت‌الله مقتدایی اضافه کرد: اعضای جامعه مدرسین بعد از ورود امام راحل و پیروزی انقلاب اسلامی پیروزمندانه در کنار امام امت قرار گرفتند و آمادگی خود را برای انجام هر مسئولیتی در نظام اسلامی اعلام کردند.

وی عنوان کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب برای عهده‌دار شدن مسئولیتی در دستگاه قضایی انتخاب شدم که وقتی این موضوع را با امام راحل در میان گذاشتم ایشان فرمودند مبانی فقهی در دست شما است، احتیاط کنید و وارد شوید.

استاد حوزه علمیه قم گفت: دستگاه قضایی در ابتدای پیروزی انقلاب به قاضی احتیاج داشت که در این راستا جامعه مدرسین آزمونی را در بین طلاب و فضلای حوزه برگزار و افراد توانمند در این زمینه را به دستگاه قضایی معرفی کرد.

عضو شورای عالی مدیریت حوزه‌های علیمه، تصریح کرد: جامعه مدرسین آماده بود در هر کجای که نظام کمبودی دارد وارد عرصه شود و خدمات خود را ارائه دهد و تا کنون نیز این خدمات ادامه داشته است.

وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد آیت الله مهدوی کنی در خصوص توسعه ارتباط جامعه مدرسین با روحانیت در کشور اظهار داشت: در این راستا جامعه مدرسین برنامه‌ای دارد و از تمامی اساتید و فضلایی که علاقمند به فعالیت هستند دعوت کرده تا به عنوان مجمع عمومی جامعه مدرسین به بازوی توانمند برای شورای مرکزی باشند.

آیت‌الله مقتدایی با بیان اینکه جامعه مدرسین در سالهای اخیر اجلاسیه‌های سالانه‌ای در مناطق مختلف کشور برگزار کرده است افرود: تا کنون اجلاسیه‌های منطقه‌ای در استانهای مختلف کشور برگزار شده است و مطالب خوب و مفیدی مورد بحث قرار گرفت.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه مدرسین باید ارتباط خود را با علمای بلاد توسعه دهد افزود: جامعه مدرسین باید ارتباط نزدیکی با علمای بلاد داشته باشد تا در موضع گیری‌های مختلف اثر گذاری و نفوذ بیشتری داشته باشد.
 

کد خبر 1815595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha