پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۰۹

احمدیان:

تیم بسکتبال زنجان باید تقویت شود

تیم بسکتبال زنجان باید تقویت شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان زنجان با اشاره به اینکه تیم بسکتبال باید تقویت شود گفت: تقویت و حمایت از این رشته ورزشی ارتقای آن را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی احمدیان شامگاه جمعه در جلسه دیدار با بازیکنان بسکتبال همیاری استان،افزود: سال گذشته برای اولین بار این این تیم در لیگ المپیک بود و در این راستا یک تیم برتر بود.

وی ادامه داد:امسال نهایت برنامه ریزی انجام گرفت تا ایم لیگ در سطح قهرمانی باشد و در این راستا حمایت های لازم هم صورت گرفت و امسال هم با دعوت از کادر مربی گری توانست جایگاه چهارم را به خود اختصاص دهد .

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان زنجان ، با اشاره به اینکه حضور مردم در تشویق بازیکنان بسیار ستودنی بود و این امر حمایت مردم را از این رشته ورزشی را نشان می دهد.

احمدیان گفت: تیم لیگ بسکتبال همیاری قابل قیاس با تیم های دیگر در کشور نیست و این تیم توانسته جایگاه خوبی را در کشور و استان به خود اختصاص دهد.

وی در ادامه تاکید کرد:در راستای برگزاری مسابقات نیروی انتظامی امنیت لازم را برای تماشاچیان و بازیکنان را ایجاد کرد.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان زنجان افزود:از 22 بهمن ماه اولین مرحله استعداد یابی بازیکنان به مدت سه روز انجام گرفته است تا این تیم به خوبی تقویت شود.

احمدیان یاد آورشد: همیاری درصدد است تا جوانان بومی را به این رشته ورزشی تشویق کند.

وی گفت:در این راستا سالن ورزشی انقلاب و بهشتی بازسازی شده و 500 میلیون تومان هم هزشنه شده است.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان زنجان افزود:بهترین سالن برای بسکتبال سالن انقلاب است و در این راستا اصلاح تیم به اصلاح بستکبال بستگی دارد چرا که توجه به سالن خیلی مهم است.

احمدیان تصریح کرد:در استان شرایط لازم برای حضور بانوان به عنوان تماشاچی از طرف نیروی انتظامی تامین شود.

 

 

کد خبر 1815938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha