پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۰۳

معصومی:

قیمت 24 قلم كالای اساسی در بازار زنجان افزایش یافته است

قیمت 24 قلم كالای اساسی در بازار زنجان افزایش یافته است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: قیمت 24 قلم كالای اساسی در بازار با افزایش، 16 مورد با ثبات و سه مورد با كاهش مواجه بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی معصومی در ستاد تنظیم بازار استان زنجان، افزود: قیمت در گوشت قرمز به علت بررسی قیمت دام زنده و اعلام قیمت جدید، افزایش قیمت 25 درصدی را نسبت به هفته گذشته نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: به علت افزایش قیمت جوجه یكروزه و افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی، قیمت گوشت مرغ نیز افزایش یافته و این سازمان در تلاش برای كاهش نرخ‌ها با تزریق مرغ منجد است.

معصومی افزود: قیمت گوجه فرنگی به علت اتمام دوره برداشت محصولات جالیزی و افزایش قیمت عمده فروشی با رشد قابل توجهی مواجه بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، گفت: محصولات فولادی به علت افزایش قیمت عرضه در بازار بورس حبوبات به دلیل رو به اتمام بودن محصولات تولیدی سال زراعی قبل و كاهش موجودی انبارها با افزایش مواجه بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، گفت: در پی بررسی وضعیت گوشت قرمز در جلسات استانداری، به‌دلیل افزایش قیمت دام زنده سبك و سنگین مقرر شد، قیمت این محصول به صورت شناور توسط كمیته نرخ‌گذاری تعیین و از طریق مجمع امور صنفی و اتحادیه قصابان برای اجرا ابلاغ شد.

معصومی افزود: بر اساس این مصوبه مقرر شد قیمت هر كیلوگرم گوشت خالص گوساله نر 260 هزار ریال، گوشت گوساله نر مخلوط با چربی 230 هزار ریال و گوشت ماده گاوی خالص 240 هزار ریال عرضه شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان قیمت هر كیلوگرم گوشت ران گوسفند نر را 270 هزار ریال، گوسفند ماده 230 هزار ریال، سردست گوسفند نر 260 هزار یال و گوسنفد ماده 210 هزار ریال عنوان كرد و قیمت هر كیلوگرم گوشت گردن گوسفند نر را 260 هزار ریال و گوسفند ماده را 210 هزار ریال اعلام کرد و افزود: قیمت هر كیلوگرم گوشت راسته و فیله با استخوان گوسفند نر به 155 هزار ریال و گوسفند ماده به 130 هزار ریال رسید و قیمت گوشت آبگوشتی گوسفند نر 195 هزار ریال و گوسفند ماده را 165 هزار ریال است.

کد خبر 1816004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha