به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي ستاد مهندس مهرعليزاده، وي در ديدار جمعي از مديران بخش خصوصي گفت: حاصل تحقق اجراي مجموعه به هم پيوسته، "رفاه ، توسعه و آرامش شهروندي" خواهد بود و مشخصه آن اقتدار مديريتي مبتني بر دانائي و علم، كارآمدي و آرامش است.
وي در خصوص ضرورت رفع كاستي هاي نظام مديريت اجرائي براي پيشرفت كشور اظهار داشت: پس از پايان جنگ تحميلي ، ساماندهي امور كشور در دستور كار قرار گرفت و نيروهاي جوان و پرشور و بي تجربه مديريت امور در سطوح مختلف را بر عهده گرفتند. تجربه اندك مديريتي و عدم دسترسي به دانش فني مديريت سبب شد سعي و خطا جايگزين نگرش علمي و نظام مند به امور باشد و مديريت تجربي به مديريت تخصصي ترجيح داده شود.
مهرعليزاده افزود: به تبع ضعف مديريت، نبود تشكيلات منسجم و عقب افتادگي و عدم كفايت آموزش عالي در اوايل دهه هفتاد شمسي از سويي و پيچيدگي مسايل فرهنگي ، اجتماعي و اقتصادي و ضرورتهاي كوتاه مدت جامعه از طرف ديگر وضعيتي را پيش آورد كه انتخاب مديران در سطوح مختلف بر اساس اعتماد شخصي صورت پذيرفت و اين امر بتدريج در عرصه هاي مختلف تسري پيدا كرد. تداوم اين وضعيت سبب شد روابط نسبي، سببي و سياسي به عنوان معيار عمده براي انتخابات مديران تلقي شود.
وي گفت: پيامد گسترش اين وضعيت موجب شده است سطح كارآمدي و بازدهي نظام مديريت كشور تنزل يابد و رانت جوئي و فساد اداري ترويج پيدا كند و اعتماد مردم به نظام، كه بزرگترين سرمايه اجتماعي كشور و نظام به شمار مي آيد، دچار چالش شود. به اين ترتيب، ادامه وضع موجود ممكن است بحران كارآمدي و مشروعيت نظام را در اذهان توده مردم تداعي نمايد.
مهر عليزاده تصريح كرد: يكي از راههاي مهم توسعه كشور كاهش تصدي گري و كوچك كردن اندازه دولت و واگذاري بسياري از كارها به بخش خصوصي است.
وي توجه ويژه به بخش خصوصي و مديران توانمند در اين بخش را يادآور شد و گفت: بايد نگاه به بخش خصوصي تغيير و به آنها به عنوان يار دولت نگاه كرد نه بار دولت.
نظر شما