به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر بازيار ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد : ما در ساليان دور در زمينه مهندسي عمران جزو پيشتازترين كشورها محسوب مي شديم ولي متاسفانه در حال حاضر وضعيت مناسبي نداريم.
وي يادآور شد : البته در 5 الي 10 سالي گذشته ايران توانسته در زمينه سدسازي در رتبه دوم كشورهاي دنيا قرار گيرد كه اين موفقيت بسيار قابل توجهي در مهندسي عمران است. اما همچنان در بسياري از شاخه هاي اين علم در رده هاي پايين دنيا قرار داريم و بايد با تلاش و كوشش مهندسان و صاحبنظران دانشگاهي به جايگاه اصلي خود دست پيدا كنيم.
رئيس دانشكده عمران دانشكده علم و صنعت تصريح كرد : اميدواريم با برگزاري اين كنفرانس ها و اقداماتي كه در اين زمينه صورت مي گيرد، بتوانيم جايگاه قبلي خود در اين رشته علمي را كسب نماييم.
رئيس دانشكده عمران دانشكده علم و صنعت :
وضعيت مهندسي عمران در ايران مناسب نيست
رئيس دانشكده عمران دانشكده علم و صنعت در مراسم افتتاح كنگره مهندسي عمران در دانشگاه علم و صنعت گفت : وضعيت مهندسي عمران در ايران به جز در برخي از شاخه هاي آن مانند سدسازي اصلا مناسب نيست.
کد خبر 181726
نظر شما