پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۴۹

اخبار بهزیستی کردستان/

شعبه دوم گروه همیار زنان سرپرست خانوار در بانه راه اندازی شد

شعبه دوم گروه همیار زنان سرپرست خانوار در بانه راه اندازی شد

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بهزیستی شهرستان بانه گفت: شعبه دوم گروه همیار زنان سرپرست خانوار آفاق در شهرستان بانه راه اندازی شد.

امید مهتاب در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات بانکی به مددجویان زنان سرپرست خانوار در زمینه های اقتصادی، استقلال مادی و تامین مخارج زندگی به آنان کمک شایانی می کند.

 
وی افزود: سازمان بهزیستی با هدف مشارکت فعال زنان سرپرست خانوار در عرصه های مختلف اقدام به تشکیل گروه های همیار کرده است.
 
برگزاری جشواره مهدهای کودک سطح شهر سنندج
 
جشنواره مهدهای کودک سطح شهر سنندج تحت نظارت بهزیستی در محل سالن شهید رجایی واقع در سرای سالمندان سنندج برگزار شد.
 
مدیر کل بهزیستی استان کردستان در این رابطه گفت: بهره مندی کودکان از برنامه های شاد مبتنی بر فرهنگ و ارزش های اسلامی در تربیت، رشد و سلامت روح و جسم آنان بسیار موثر است.
 
بازدید از منزل توانخواهان شهرستان قروه
 
فرماندار شهرستان قروه، مدیرکل و معاون امور توانبخشی بهزیستی کردستان، سرپرست بهزیستی قروه و تنی چند از مسئولین این شهرستان از منزل توانخواهان روستای خشکمرود سفلی بازدید کردند.
 
مریم، اسداالله و ارسلان زارعی سه معلول ساکن روستای خشکمرود توابع شهرستان قروه هستند که به دلیل فوت پدر و ازدواج مجدد مادرشان در حال حاظر توسط برادر و خواهرشان نگهداری می شوند.
 
مدیرکل بهزیستی استان کردستان با بازدید از محل زندگی و وضعیت محل سکونت این معلولین گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی خانواده و معلولیت اعضاء خانواده، اسدالله و ارسلان زارعی دو تن از معلولین این خانواده به مرکز نگهداری معلولین ذهنی باران انتقال و در این مرکز پذیرش شدند و خدمات مورد نظر به نامبردگان ارائه می شود.
کد خبر 1817325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha