پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۳:۴۸

مجري طرح توسعه ميدان نفتي آزادگان در گفت وگو بامهر :

اختلاف ايران و ژاپن در پاكسازي ميدان آزادگان به زودي حل مي شود

اختلاف ايران و شركت ژاپني براي مين روبي ميدان نفتي آزادگان تا 4 هفته آينده بايد حل شود چرا كه در عمليات اجرايي طرح تعلل ايجاد كرده است .

مجري طرح توسعه ميدان نفتي آزادگان در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب درباره آخرين وضعيت اين ميدان گفت : اين ميدان از نظر مين روبي تاكنون 95 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و پيش بيني مي شود تا پايان ارديبهشت ماه به پايان رسد .
ناجي سعدوني اضافه كرد : اختلاف ايران با شركت ژاپني در پاكسازي ميدان از مين همچنان وجود دارد چرا كه آنها معتقدند بعضي از چاله هاي اين ميدان بايد تا عمق 15 متر نيز مين روبي شوند اين درحالي است كه تاكنون پاكسازي هاي 60 سانت و 6 متر انجام شده است .
وي گفت : از نظر ما اين ميدان نيازي به پاكسازي در اين عمق ندارد و اين امر تنها موجب تعلل و تاخيردرپيشرفت كار مي شود .
به گفته وي ، ايران با شركت ژاپني كه از پيمانكاران طرح محسوب مي شود درحال مذاكره است .
وي از مهمترين دلايل اين اختلاف را حساس بودن شركت ژاپني از سويي و تعلل در امور اجرايي كار از سويي ديگر عنوان كرد و گفت : از نظر ما پاكسازي ميدان تا عمق 15 متر منطق علمي ندارد برهمين اساس پيش بيني مي شود اين اختلاف نظر تا 4 هفته آينده حل شود .
 مدير طرح ميدان نفتي آزادگان  گفت: پيمانكاران ميدان نفتي آزادگان در زمينه هاي سطح الارضي ، تحت الارضي ، حفاري شركت كرده اند كه پاكت هاي انها از نظر فني و مالي باز شده است .
وي اضافه كرد : از 35 پيشنهاد دريافت شده در زمينه فني ، 32 و از 33 پاكت باز شده در زمينه مالي نيز 25 پاكت باز شده است .


کد خبر 183191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha