به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي " عراق الغد" ، دفتر آيت الله سيستاني مرجع بزرگ شيعه در عراق در بيانيه اي اعلام كرد: آيت الله سيستاني از همه عراقي ها خواسته است براي پاكسازي عراق ازماشين تروريسم و تشكيل دولت قانون با يكديگر همكاري كنند.
آيت الله سيستاني تاكيد كرده است كه خود اولين مبارزه كننده با تروريسم است و هميشه دعا مي كند كه خداوند ملت عراق را از شر تروريسم خلاص كند.
بر اساس اين بيانيه ، مرجع شيعه از جناياتي كه بر ملت عراق وارد مي شود متاثر و متالم است .
آيت الله سيستاني پيشتر از دولت جديد خواسته بود پيوند خود را با مردم عراق مستحكم كند و پل هاي دوستي را ميان خود و مردم قطع نكند.
شايان ذكر است حملات تروريستي كه اكثرا با خودروهاي مرگ انجام مي شود تاكنون صدها تن را به خاك وخون كشانده است .
شايان ذكر است تازه ترين دور خشونت ها در عراق بيش از 400 كشته بر جاي گذاشته است. اين خشونت ها از روز 18 آوريل كه ابراهيم جعفري، نخست وزير دولت انتقالي عراق كابينه خود را معرفي كرد، شدت يافت.
دريك رويداد جداگانه، مقامات نظامي آمريكا گفتند 4 تن از سربازان اين كشوردراثر جراحاتي كه درجريان عمليات روزهاي گذشته به آنها وارد آمده بود، درگذشتند.
اين عمليات، موسوم به عمليات ماتادور، در طول هفته گذشته در غرب عراق در نزديكي مرز سوريه انجام شد و هدف از آن، سركوب مردان مسلح در استان انبار عراق بود. به اين ترتيب، شمار كشته شدگان آمريكايي اين عمليات به 25 نفر رسيده است.
گفته مي شود شورشيان عراقي انفجار هاي انتحاري و حملات در اين كشور را در استان انبار طراحي مي كنند. آمريكا مي گويد اين شورشيان از سوريه وارد عراق مي شوند اما دمشق اين اتهامات را رد مي كند.
از زمان تهاجم نيروهاي آمريكايي به شهر فلوجه عراق در نوامبر گذشته، عمليات ماتادور بزرگترين عمليات نظامي اين نيروها در عراق بوده است.
نظر شما