پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۲:۳۷

معاون فرهنگي واحد تهران شمال:

دبيرخانه دائمي پژوهشي- ترويجي فرهنگ پوشش و آراستگي تاسيس مي شود

معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال گفت: دبيرخانه دائمي پژوهشي - ترويجي فرهنگ پوشش و آراستگي همزمان با سومين همايش پوشش و آراستگي با عنوان "نور مستور" افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، زهرا ابراهيمي افزود: سومين همايش پوشش و آراستگي با هدف اطلاع رساني بحث پوشش مناسب، ارايه يك الگوي شايسته و همچنين آگاهي از بحث پوشش در فرهنگي ديني و حمايت هاي علمي سه شنبه بيست و هفتم ارديبهشت ماه برگزار مي شود.

وي افزود: مبحث پوشش تا كنون بيشتر از منظر ديني مورد توجه قرار گرفته است اما اين معاونت در نظر دارد با برگزاري سومين همايش پوشش و آراستگي كه مختص دانشجويان است به بررسي ديدگاه هاي علمي و روانشناسي در اين زمينه بپردازد و سعي شده تا با توجه به فرهنگ ديني و ايراني يك الگوي مناسبي ارايه شود.

وي خاطر نشان كرد: پيگيري بحث پوشش و آراستگي در سطح دانشگاه و جامعه و نيز پاسخگويي به شبهات دانشجويان و اعضاي هيات علمي از موضاعات اين همايش مي باشد.

معاون فرهنگي واحد تهران شمال با اشاره به اضطراب هاي روحي و رواني جوانان و خانواده ها و بزهكاري هاي اجتماعي برپايي چنين همايش هايي در راستاي پاسخ گويي علمي - فرهنگي به نياز روزمره نسل جوان بسيار مفيد ارزيابي كرد.

ابراهيمي افزود: در سومين همايش پوشش و آراستگي سعي شده از نظرات استادان برجسته ديني و روانشناسي استفاده شود تا اين همايش همراه با ديدگاه هاي علمي و روانشناسي مورد تجزيه و تحليل قرار گيرد.

گفتني است دو همايش قبلي پوشش و آراستگي به ترتيب مختص روساي واحد هاي منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي و اعضاي هيات علمي برگزار شده است.

کد خبر 183651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha