۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۳:۲۴

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در كنگره پژوهش هاي روانپزشكي و روانشناسي ايران:

پژوهش هاي روانشناسي و روانپزشكي بايد جهت دار و مداخله اي شوند

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در كنگره پژوهش هاي روانپزشكي و روانشناسي گفت: از اين به بعد بايد پژوهش هاي روانشناسي و روانپزشكي را جهت دار كرده و به تحقيقات مداخله اي به منظور راهكارهايي براي كاهش بار اختلالات رواني بيشتر توجه كنيم.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" دكتر نوربالا در هفتمين كنگره روانپزشكي و روانشناسي افزود: مقوله روح بيشتر به عنوان يك موضوع  متافيزيكي مطرح است كه ما شناخت زيادي ازآن نداريم. در اين زمينه نبايد عنوان بيماريهاي روحي را به جاي بيماريهاي رواني به كار ببريم.

وي تصريح كرد: همه افراد بشر ممكن است كه به درجاتي از اختلال رواني دست پيدا كنند و اين موضوع دلالت بر گناه آنها نيست. در اين زمينه دست اندركاران بهداشت رواني كشور تا مي توانند بايد از انگ زدن به افراد به عنوان بيمار رواني خود داري نمايند. اين مسئله زماني براي روانشناسان و روانپزشكان ملموس خواهد شد كه ما آن را در قالب طرح هاي پژوهشي عنوان كنيم.

اين استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران در ادامه افزود: پژوهش هاي تفكيكي درسطح پيشگيري هاي اوليه و بعدي با تأكيد بر پيشگيري هاي اوليه در زمينه اختلالات رواني ازفعاليت هاي پژوهشي مهم درروانشناسي و روانپزشكي مي باشد. اگر بخواهيم به افراد يادآوري كنيم كه چه كارهايي را درزمينه بروز و شيوع اختلالات رواني انجام دهند بايد راهكارهاي پژوهشي بيشتري را رائه دهيم.

گفتني است، اين همايش علمي توسط دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و دانشگاه علوم پزشكي تهران از امروز (28 ارديبهشت ماه) آغاز شده و تا 31 ارديبهشت ماه ادامه خواهد يافت.

کد خبر 184943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha