" دكتر امير اشرف آرين پور" نويسنده و استاد دانشگاه با بيان اين مطلب به خبرنگار ادبي" مهر" تصريح كرد : ما شاعران خوبي داريم و از آنها شعرهاي قابل قبولي در نشريات چاپ شده است ، اگر چه شعرهاي ضعيف هم در اين بين منتشر مي شود . در چند سال اخير سينما ، نمايش و ادبيات ما حركت روبه رشدي داشته است .
وي در مورد توجه زياد نشريات به ادبيات معاصر اظهار داشت : آدم امروزي بايد امروزي باشد و ادبيات امروز را در راس مطالعات ادبي خود قرار دهد . من به ادبيات گذشته خود افتخار مي كنم ، اما عقيده را دارم چون آدمي امروزي هستم بايد به هنر وادبيات امروز تو جه بيشتري بكنم و اين امر طبيعي است .
آرين پور با مقايسه توجه به هنرو ادبيات در ايران و كشورهاي اروپايي گفت : در كشورهاي ديگر نيز توجه به هنرمندان معاصر بيشتر از توجه به هنرمندان گذشته است. آنها تاكيد شان بر هنر و ادبيات معاصر است ، ولي ما هنوز در هنر قرن نوزده مانده ايم.
ادبيات كلاسيك در نشريات(10)
آرين پور: كيفيت نشريات ادبي در چند سال گذشته خوب بوده است

دهه 50 و 60 نشريات هر مطلبي را به عنوان شعر نو منتشر مي كردند اما در چند سال گذشته مطالب ادبي داراي كيفيت بهتري شده است .
کد خبر 18636
نظر شما