حجت الاسلام شريفي راد رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان ايلام در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : استان ايلام ، آثار تاريخي بسياري دارد كه در ميان آنها بناهاي مذهبي و تاريخي زيادي به چشم مي خورد ، بطوري كه بر اساس آخرين آمار ، نزديك به 70 بناي مذهبي - تاريخي در اين استان شناسايي شده است كه بخش اعظم آنها را امامزاده ها تشكيل مي دهند .
وي با اشاره به اينكه خوشبختانه طي سالهاي اخير نسبت به احياء و مرمت اين آثار تاريخي و ارزشمند ، اقدامات مفيد و مؤثري صورت گرفته است ، يادآورشد : اقدامات فوق به صورتي است كه امروز بقاع متبركه و تاريخي استان ايلام از وضعيت مطلوبي برخوردار بوده و داراي محيطي جذاب و مناسب هستند .
حجت الاسلام شريفي راد با اعلام اينكه تنها مسجد تاريخي اين استان مسجد "والي " بوده است ، گفت : اين مسجد كه صد سال قدمت دارد ، در دوران جنگ و بر اثر بمباران به طور كامل تخريب و بازسازي كلي شده است ، كه بناي جديد تاريخي محسوب نمي شود .
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان ايلام با تأكيد بر اينكه اماكن مذهبي در طول تاريخ ملجاء و پناهگاه عموم مردم بوده اند ، اين پايگاه ها را مراكزي براي حفظ ايمان مردم اعلام كرد و گفت : وجود اين اماكن از جمله الطاف الهي است كه در نقاط مختلف كشور وجود داشته و با ايمان و اعتقادات مردم گره خورده اند .
وي با تصريح بر ضرورت حفظ ، نگهداري و احياء اماكن تاريخي و مذهبي ، افزود: براي انتقال اعتقادات و باورها به نسلهاي بعدي و همچنين بهره گيري از فضاي معنوي اين مكانها ، لازم است در راستاي حفظ و حراست از اين فضاها تلاشهاي لازم صورت گرفته و شرايطي را فراهم آورد تا در زمينه مرمت ، بازسازي و احياء اين اماكن نيز اقدامات لازم انجام شود .
حجت الاسلام شريفي راد در ادامه مظلوميت مساجد امروز را يادآورشد و گفت : متأسفانه مساجد شرايط خوبي نداشته و در موقعيت بسيار نامطلوبي هستند ، رسيدگي و توجه به اين اماكن كه در آينده ، از جمله آثار تاريخي مذهبي كشور محسوب مي شوند نيز ضرورتي انكارناپذير است .
نظر شما