پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ خرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۳۸

در مجمع جهاني اقتصاد مطرح شد:

خاورميانه؛ قطب سرمايه گذاري جهاني در دهه آينده

خاورميانه؛ قطب سرمايه گذاري جهاني در دهه آينده

در مجمع جهاني اقتصاد در اردن اعلام شد: با اجراي تعداد بيشماري از طرحهاي توسعه در خاورميانه، اين منطقه طي دهه آتي به قطب سرمايه گذاري در سطح جهان تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از پايگاه خبري "اخبار مالي خاورميانه" ، العبار ، كه رييس يكي از مهمترين شركتهاي املاك در خاورميانه نيز هست، در حضور رؤساي جمهور، نخست وزيران، و رهبران تجاري كشورهاي مختلف جهان در جلسه روز يكشنبه مجمع جهاني اقتصاد در اردن، هجوم سيل انبوه سرمايه گذاري خارجي در خاور ميانه را ادامه موجي خواند كه پيش از اين چين و هند را درنورديده است.

بر اساس اين گزارش، العبار پيش بيني كرد خاورميانه طي ده سال آينده بيش از 300 ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي جذب كند.

وي روند رو به رشد خصوصي سازي در خاورميانه، اصلاحات سياسي، اقتصادي و اجتماعي در منطقه، و توسعه بهره برداري از منابع طبيعي را عوامل جذب سرمايه هاي خارجي خواند.

وي از دولتمردان منطقه خواست تا با همكاري و انسجام بيشتر مقدمات تشكيل بلوك اقتصادي قدرتمند و مستحكم خاورميانه را فراهم آورند.

وي سازمان كشورهاي توليد كننده نفت (اوپك) را نمونه اي از همكاريهاي مثبت كشورهاي منطقه خواند و افزود چرا اين همكاريها به تمامي ابعاد اقتصادي كشورهاي خاورميانه گسترش نيابد و خاورميانه را به يك قطب مهم اقتصادي دنيا تبديل نكند.

اين گزارش مي افزايد با اين وجود، كشورهاي خاورميانه راه درازي براي تبديل شدن به يك قطب جهاني اقتصادي دارند.

مثلا مجموع توليد ناخالص داخلي جهان عرب 750 ميليارد دلار است كه از يك كشور اروپايي همچون اسپانيا كمتر است.

چند پارگي بازارهاي كشورهاي منطقه نيز يكي ديگر از موانع پيش روي آنها است.

اين گزارش به نقل از العبار مي افزايد ديگر مشكلات اقتصادي كشورهاي خاورميانه، عبارتند از: بيكاري، ركود اقتصادي، تكيه بيش از حد به درآمد فروش نفت و گاز، و كاركرد ضعيف بخش دولتي.

بر اساس اين گزارش، العبار در پايان راه حل مشكلات اقتصادي كشورهاي خاورميانه را فعال كردن بخش خصوصي و جذب سرمايه گذاري خارجي دانست.

کد خبر 186825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha