واحدي در پاسخ به سئوال خبرنگار سياسي "مهر" كه خواستار تحليل وي از برخي سخنان و تحركات كه در راستاي راديكال جلوه دادن فضا در موقعيت حساس كنوني انجام مي شود، پاسخ داد: من نمي دانم منظور حجاريان از نياز اصلاحات به خون، همين خون قرمز رنگ موجود در رگ است يا نه، ولي فضا را قبل از حجاريان كساني راديكال كردند كه 6 سال پيش در برخي از تريبون هاي عمومي جامعه اعلام كردند كه بايد در مقابل برخي چيزها ايستاد و در راه انجام وظيفه نبايد از زندان و شهادت ترسيد، اين سخنان بود كه اولين بار جرقه هاي راديكاليسم را در جامعه ايجاد كرد.
سردبير آفتاب يزد در پاسخ به اين سوال كه راهكارهاي جلوگيري از راديكال شدن فضاي جامعه چيست، گفت: من تصور مي كنم كه بايد مسائل را فراتر از انتخابات ببينيم، بسيار قابل تاسف است كه ما هميشه آنقدر صبر مي كنيم تا به يك شرايط خاص برسيم و آنگاه به فكر چاره مي افتيم. بايد در صحبت ها و موضع گيري ها، هر دوطرف يعني هر دو جناح، از احساس و تلقي فعلي خود كه فكر مي كنند قيم مردم هستند، دست بردارند.
وي افزود: الان دو جناح سعي مي كنند كه به هر طريق ممكن، چيزهايي را به مردم تحميل كنند، يك طرف خودش را مسئول بهشت و جهنم مردم مي داند و طرف ديگر هم خودش را مسئول و متولي اصلاحات مي داند. اگر همه ما باور كنيم كه بعد از 26 سال برداشت عمومي از اكثر تصميمات مسئولين جلوتر، عاقلانه و دقيق تر بوده و طبق همان سخن معروف امام خميني (ره) كه گفتند افكار عمومي اشتباه نمي كنند، ممكن است يك نفر اشتباه كند، ما اگر اين را پذيرفتيم حتما لازم نيست كه در شرايط خاصي مثل تهديد خارجي يا انتخابات باشيم، اما مهمتر از همه اينها، شرايط روزمره كشور است كه ما در حال حاضر در حال از دست دادن فرصت هاي مختلف اقتصادي - اجتماعي هستيم.
نظر شما