پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۲۱

مديرعامل سازمان بهشت زهرا ( س ) خبر داد :

كارمندان ، كمترين تعداد متوفيان ماه گذشته تهران

مدير عامل سازمان بهشت زهرا ( س) گفت : زنان خانه دار با 48/29 درصد بيشترين و كارمندان ادارات 26/0 درصد كمترين تعداد متوفيان در يك ماهه گذشته بوده اند .

 به گزارش  خبرگزاري مهر به نقل ازروابط عمومي شهرداري تهران محمود رضاييان با اعلام اين خبر افزود : طي ارديبهشت ماه امسال، 4 هزار و 129 نفر  شامل 2 هزار و 312 نفر مذكر ، 1 هزار و 524 نفر مونث و 293 نوزاد در تهران فوت كرده اند كه از اين تعداد 3 هزار و 133 نفر در گورستان بهشت زهراي تهران دفن شده و 996 متوفي به خارج از سازمان منتقل شده اند .  

وي با بيان اينكه از لحاظ سن، بالاي 65 ساله ها با 1 هزار و970 نفر بيشترين و 10 تا 14 ساله ها با 17 نفر كمترين تعداد فوت شدگان  درارديبهشت ماه امسال بوده اند ، اظهار داشت : منطقه 4 با 24/5 درصد بيشترين و  منطقه 22 با 62/0 درصد كمترين تعداد فوت شدگان را دربين مناطق دارا بوده اند ، همچنين ايست قلبي با 76/24  درصد بيشترين و نارسائي كليه با 43/1 درصد كمترين علل مرگ و مير در ماه گذشته بوده است .

 

کد خبر 189662

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha