پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ خرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۴۹

از سوي چايكاران شمال كشور اعلام شد:

نرخ خريد تضميني برگ سبز چاي متناسب با تورم تعيين شود

نرخ خريد تضميني برگ سبز چاي متناسب با تورم تعيين شود

چايكاران شمالي با انتشار بيانيه اي ضمن قدرداني از مصوبه مجلس شوراي اسلامي در مورد خريد تضميني برگ سبز چاي، خواهان تعيين قيمت برگ سبز چاي براساس تورم شدند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، در راستاي  تصويب خريد تضميني برگ سبز چاي در مجلس شوراي اسلامي چايكاران  ضمن  ابراز خرسندي از اين اقدام مجلس شوراي اسلامي  و آماده سازي باغات چاي براي براي  برداشت  محصول بهاره  خواهان نظارت بر اجراي مصوبه و نرخ گذاري براساس افزايش تورم شده اند .

 اين در حالي است كه  اجراي طرح بهسازي باغات چاي در سال گذشته  موجب بحران و فقر مردم و مهاجرت كشاورزان به شهرها و استانهاي همجوار و  گسترش ناهنجاريها ي عمومي  شد .

بر اساس اين گزارش علي رغم  برداشت برگ سبز چاي در سال گذشته  هنوز مطالبات كشاورزان چايكار به طور كامل پرداخت نشده است .

 بر اين اساس ، اطلاعيه هاي گوناگوني از سوي مردم ، اتحاديه هاي چايكاران ، شركتهاي تعاوني ، روابط عمومي سازمان چاي صادر مبني بر ابراز تشكر و قدرداني از مسوولان مردم در مجلس شوراي اسلامي و ائمه جمعه صادر شده است .

 

کد خبر 190253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha