به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، هاشمي رفسنجاني در ديدارجمعي از پزشكان كشوربا تاكيد بر اينكه توسعه آموزش و ارتقا سلامت و تربيت بدني ازمولفه هاي مهم توسعه منابع انساني است ، گفت: سرمايه گذاري دراين عرصه ها، آسيب پذيري جامعه را كاهش مي دهد و توسعه قابليت هاي انساني نقش موثري در بهبود شاخصه هاي زندگي ايفا مي كند .
وي اضافه كرد: فراهم كردن اين امكانات به افزايش شوق و نشاط منجر شده و راه سرافرازي و رستگاري را پيش روي جامعه قرار مي دهد.
كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با تاكيد بر منطقي ساختن سرانه درمان و بهداشت شهروندان گفت: ارايه رايگان خدمات بهداشتي و پوشش گسترده بيمه هاي همگاني خدمات درماني بويژه براي خانواده هاي كم در آمد روستاييان و خانوارهاي بي سرپرست بايد جدي گرفته شود.
وي افزود: در شرايطي هستيم كه مردم معمولا از خدمات درماني راضي نيستند ، دكترها هم با مشكلات روبرو هستند، البته از لحاظ نيروي پزشكي دروضع خوبي برخوردار هستيم اما براي رفع موانع بايد يك طرح عملي دهيم .
هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: بايد به طرف جلب رضايت مردم بصورت منطقي حركت كنيم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: دولت مسئوليت زيادي را بر عهده گرفته است و جمهوري اسلامي همواره گفته چي مي خواهيد و نمي تواند همه چيز را ارايه دهد.
هاشمي رفسنجاني گفت: در حال حاضر در بهترين شرايط در آمدي هستيم كه بايد دستمان پر باشد اما در بودجه امسال حدود 5 هزار ميليارد تومان كسري واقعي داريم و مجبوريم از بودجه هاي عمراني كم كنيم كه نتيجه آن عدم ايجاد اشتغال مي شود و اين بدليل كارهاي زيادي است كه برعهده دولت است.
وي افزود: در بحث بهداشت و درمان بايد يك منبع بيمه اي را در نظر بگيريم تا پزشك و مريض با خيال راحت و بدون مشكل كار كنند.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به اينكه اگركارها به بخش خصوصي واگذار شود مسائل حل مي شود، تاكيد كرد: ما اگركارهاي محوله دولت را در اختيار بخش خصوصي بگذاريم دولت مي تواند حاكميت را محكم كند و نيروهاي مسلح را محكم نگاه دارد در كار بيمه ها وارد شود ودر بخش بهداشت و درمان كارهاي بزرگي انجام دهد.
وي تاكيد كرد: شرايط كنوني ، شرايطي است كه جمهوري اسلامي مي تواند گام معقولي درجهت پيشرفت بردارد و ايران سربلندتر شود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به اينكه در برخي نظر سنجي ها عنوان شده كه به دليل نارضايتي مردم ، مشاركت در انتخابات كم شده است، گفت: اين نشانه بدي است ، چون در يكي دو انتخابات گذشته مردم كمتر حضور پيدا كردند و ما به اين روند عادت نداريم و بايد با يك كار عملي رابطه نظام و مردم را صميمي تر كنيم كه مي توان اين كار را عملي كرد.
نظر شما