به گزارش خبرنگار سرويس سياسي "مهر"، دكتر قاليباف استفاده از IT را براي كشور يك ضرورت دانست و گفت: استفاده از IT براي كشورهاي در حال توسعه و توسعه نيافته بسيار ضروري است، زيرا كشورهايي كه توانايي استفاده ازاين فناوري را داشتند رو به جلو هستند و كشورهاي عقب مانده نيز بايد تلاش كنند تا از اين فرصت به دست آمده استفاده كنند.
وي ادامه داد: دولت آينده قصد دارد توجه به IT را خيلي ضروري دنبال كند و در برنامه مكتوبي كه ارائه دادم يك فصل را به فناوري اطلاعات اختصاص داده ام. در نيروي انتظامي نيز فناوري اطلاعات در عرض چند سال پيشرفت خوبي در دستگاه خود داشت واكنون با تأييد متخصصان و مديران اين صنعت، پليس يكي از موفق ترين نهادهاي پيشرو در اين امر بوده است.
نامزد نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، تحقق وعده هاي خود را در سايه يك دولت كارآمد، شفاف همراه با كرامت انساني دانست و افزود: دولت خدمتگزار زماني مي تواند خدمت كند كه برنامه استفاده از IT را در اولويت هاي برنامه هاي خود قرار دهد و دولت من استفاده از IT را اولويت خود مي داند،و كارنامه نيروي انتظامي مهر تأييدي است بر حرف هاي امروزم.
قاليباف در بخش ديگري از سخنان خود گفت: نگاه به IT در دهه اخير يك نگاه رقيبانه بود و مشكل اصلي در تعريف اين كلمه در باب خصوصي سازي است. كاركرد دولت در توجه به بخش خصوصي و تعريف از بخش خصوصي تعريف درستي نيست و دولت اگر قبول كند كه توانمندي توليد ثروت، قدرت، معرفت و منزلت بايد در دستهاي مردم باشد نه خود دولت، آن وقت مي تواند به عنوان يك كارآفرين وظايف خود را به خوبي انجام دهد.
وي همچنين به خصوصي سازي بخش IT در ايران اشاره كرد و اظهار داشت: بخش خصوصي ضعف ندارد، بلكه مسنجم نيست. در اين ميان دولت نيز بايد نگاه خود را عوض كند و زماني مي تواند نگاه خود را عوض كند كه به توانمندي هاي مردم اعتماد كند و بعد از آن بايد قوانين را بازبيني نمايد، دولت بايد بخش خصوصي را شريك خود ببنيد، نه رقيب خود.
اين نامزد رياست جمهوري، در خصوص فيلترينگ برخي سايت ها و منابع اطلاعاتي خارج از كشور گفت: كسي با اصل فيلترينگ مخالفت ندارد، ولي اگر فيلترينگ را گسترس دهيم، اصل موضوع كه اطلاع رساني است را زير سوال مي بريم. گاهي نيز در توزيع حوزه كاركردي اين شبهه به وجود مي آيد كه اصل فيلتر اشتباه است و در اين ميان مراكز مهم تصميم گيري بايد اين سياست گذاري را انجام دهند.
وي ادامه داد: IT مي تواند بر مسايل فرهنگي، اجتماعي و سياسي تأثيرگذار باشد. اگر مصون سازي را در عرصه ها به عنوان اولويت اول اشاره كنيم، بايد سعي كنيم مصون سازي را با محدوديت اشتباه نكنيم. در اين بخش ها نوع نگاه بايد مصون سازي باشد نه محدود سازي.
وي برخورد با IT را از نگاه سياسي مردود دانست و افزود: برخورد در صحنه هاي تخصصي با نگاه سياسي، صحنه و جامعه را به سياسيت زدگي دچار مي كند، بايد سعي شود عقلانيت را به جاي نگاه سياسي حاكم كنيم.
قاليباف همچنين در خصوص محاصره اقتصادي گفت: در عرصه تجارت جهاني بايد تلاش كنيم تا مشكلات اقتصادي را با برقراي ارتباطات حل كنيم. درست است كه براي ما محدوديت مي گذارند ولي بايد محدوديت ها را تبديل به فرصت و از آنها استفاده كنيم.
نظر شما