به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته روزنامه آلماني فولكس اشتيمه، تازمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران زمان زيادي باقي نمانده است. اين درحالي است كه كانديداهاي شركت كننده در اين انتخابات در سطح وسيعي مشغول به تبليغ براي خود هستند .
فولكس اشتيمه مدعي شد : تمامي روزنامه هاي مخالف با سياستهاي حاكم در ايران از انجام فعاليتهاي انتخاباتي و نوشتن مقاله در اين زمينه منع شده اند .
به نوشته اين روزنامه آلماني "هاشمي رفسنجاني " كه هم اينك رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام يعني ارگاني را كه ميان مجلس و دولت وساطت كرده و در نهايت حرف آخر را مي زند، را بر عهده دارد بيشترين شانس برخورداري از كرسي رياست جمهوري در ايران را در اختيار دارد .
اين روزنامه آلماني افزود: رفسنجاني 70 ساله كه پيش از اين 8 سال برمسند رياست جمهوري ايران تكيه زده بود اكنون نيز اميد اول مردم ايران به حساب مي آيد . سياستهاي اقتصادي وي از جمله مواردي است كه حمايت مردم را بر مي انگيزد .
فولكس اشتيمه در ادامه اين مطلب با اظهار يك ديدگاه دوپهلوودرراستاي ادبيات رسانه هاي غربي ادعا نمود : حكومت روحانيان در ايران از حمايت چنداني برخوردار نيست اما مردم اميدوارند كه تغييري در وضعيت كنوني حاصل شود .
اين روزنامه آلماني درپايان با اشاره به آمار بالاي بيكاري در ميان جوانان ايران نوشت : تغيير وضعيت اقتصادي در ايران مي تواند كمي مردم اين كشور را نسبت به آينده اميدوار كند .
نظر شما