به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري "مهر"، ديدار " شون پن " از موزه سينما، رأس ساعت 30/17 برگزار مي شود و وي پس از آن با دست اندركاران سينماي ايران هم ديدار خواهد كرد. موزه سينماي ايران در باغ فردوس واقع است.
با اينكه نزديك يك هفته از حضور شون پن در ايران مي گذرد، اما وي به تمامي درخواست هاي اهالي مطبوعات و رسانه ها مبني بر انجام مصاحبه پاسخ رد داده است. شايد حضور امروز او در موزه سينما و سپس ديدارش با اهالي سينما بتواند فرصت مناسبي براي خبرنگاران رسانه ها باشد تا با برنده اسكار دو سال پيش براي "رود ميستيك" و ستاره فيلم هاي درخشاني همچون "21 گرم"، "من سم هستم" و "بازي" به گفتگو بنشينند.

شون پن، ستاره سينماي امريكا كه اين روزها به عنوان خبرنگار روزنامه سن فرانسيسكو كرونيكل در ايران بسر مي برد، عصر امروز در نخستين حركت فرهنگي خود، از موزه سينما ديدن مي كند.
کد خبر 194754
نظر شما