به گزارش خبرنگاراقتصادي مهر در مشهد ، حسين انوشيرواني تكنسين برق در بخش راه سازي و آسفالت شركت مسكن و عمران قدس رضوي با بيان مطلب فوق افزود : با توجه به اينكه خروجي اگزوز كارخانه هاي آسفالت در هنگام كار با گرد و غبار زياد همراه بودند و اين گرد و غبار ،آلودگي محيطي ايجاد مي كند ،كار تحقيق و بررسي ساخت فيلترهاي آبي را آغاز كردم كه پس از آزمايشات متعدد بر روي نمونه هاي آزمايشي ،فيلتر مورد نظر با بازدهي فوق العاده اي ساخته شد .
وي افزود : در صورت نصب اين فيلتر بر روي دستگاه ساخت آسفالت ،در هنگام كار تنها مقداري بخار آب ،آن هم به دليل هواي گرم قبل از فيلتر مشاهده مي شود كه بر اين اساس ،آلودگي هاي زيست محيطي و گرد و غبارهاي ناشي از اگزوز رفع خواهد شد .
انوشيرواني در رابطه با نحوه ي كار اين دستگاه گفت : غبار حاصل از ساخت آسفالت ،از طريق اين فيلتر از 120 پرده آبي عبور كرده و تقريبا تمام آن جذب اين پرده ها مي شود .
وي تصريح كرد : عملكرد اين سيستم به گونه اي است كه قادر به بازيافت آب بوده وآب مصرفي دوباره پس از بازيافت و ته نشين شدن به چرخه مصرف باز مي گردد .
تكنسين برق در بخش راه سازي و آسفالت شركت مسكن و عمران قدس رضوي افزود : فيلتر فوق علاوه بر كارخانه هاي آسفالت با كمي تغير ،قابليت طراحي و نصب بر روي كليه ي كارخانه هايي كه غبار خروجي دارند (نظير كارخانه هاي سيمان و گچ) را دارا مي باشد .
وي هزينه ساخت اين فيلتر را بيست ميليون ريال ذكر كرد و افزود : فيلترهاي مشابه داخلي ، به قيمت حدود 150 ميليون ريال به فروش مي رسد و مشابه خارجي آن(آلمان يا ايتاليا )حدود 500 ميليون ريال معامله مي شود .
نظر شما