دكتر ابراهيم كارخانه اي در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" افزود: دولت آينده بايد تحولي كاربردي در ساختار آموزشي و پژوهشي كشور به وجود آورد. اين تحول بايد در راستاي توسعه فناوري ها و رشد صنعتي كشور صورت گيرد.
وي تصريح كرد: رابطه تنگاتنگ بين دانشگاه و صنعت در جهت تحول و نوسازي صنايع كشور به علوم روز براي استقلال و عزت علمي كشور از مهمترين مسائلي است كه رييس جمهور آينده بايد به آنها بپردازد.
وي خاطرنشان كرد: از رييس جمهور آينده انتظار مي رود كه در ساختار كهنه برخي از وزارتخانه ها از جمله وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، كه در ارتباط با ايجاد اشتغال در كشور هستند، تحول اساسي ايجاد كند و منطبق با نيازهاي كشور در جهت به كارگيري نيروهاي فارغ التحصيل و پويا تلاش كند.
نايب رييس اول كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: همچنين بايد برنامه ريزي هايي در جهت مديريت و هماهنگي هدف مند بين پايان نامه هاي دوره هاي تحصيلات تكميلي بر پايه رشد و نياز صنعتي كشور صورت گيرد.
وي افزود: ايجاد بسيج علمي در عرصه هاي مختلف علوم در راستاي به كارگيري فناوري هاي نوين و در جهت توسعه و عزت ملي كشور از ديگر انتظاراتي است كه جامعه دانشگاهي از دولت آينده دارد.
دكتر كارخانه اي همچنين اظهار نمود: رييس جمهور آينده بايد طرح هايي را در جهت شكوفايي هرچه بيشتر استعدادهاي خلاق و مبتكر در جهت جلوگيري از خروج اين نيروها از كشور ارائه دهد.
وي تصريح كرد: دولت آينده بايد در جهت خروج دانشگاه ها از بافت قديمي به مدرن متناسب با شرايط و نيازهاي فعلي كشور تلاش كند و در جهت حضور كليه دانشگاه ها در عرصه علمي و صنعتي كشور بكوشد.
نايب رييس اول در پايان افزود: استفاده بهينه و كارآمد از منايع نيروي انساني خلاق در جهت توسع علمي و عملي كشور و فراهم نمودن شرايط يكسان براي كليه جواناني كه علاقه مند به تحصيل هستند از ديگر مسايلي است كه رييس جمهور آينده بايد به آن اهميت دهد.
نظر شما