دكتر حسين توكلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت: درسراسر كشور يك ميليون و 389 هزارو 555 كارت براي ورود به آزمون سراسري صادر شده كه از اين ميان 321 هزارو 56 داوطلب نيز علاوه بر يك رشته علاقه مندي خود را براي شركت در گروههاي هنر وزبان اعلام كرده اند و در مجموع در آزمون سراسري امسال يك ميليون 710 هزار و 611 نفر شركت مي كنند.
وي افزود: كارتهاي ورود به جلسه براي داوطلبان شركت كننده درآزمون سراسري سال 84 در روزهاي دو شنبه و سه شنبه 6 و 7 تيرماه براساس اطلاعيه سازمان سنجش كه روز دو شنبه 30 خردادماه در نشريه پيك سنجش منتشر مي شود ، در 367 شهرستان و بخشهاي مختلف كشور توزيع خواهد شد .
وي خاطر نشان كرد: براي داوطلبان شركت كننده در آزمون سراسري ضرورت دارد كه به جدول شماره يك مندرج در اطلاعيه مراجعه و شهرستان توزيع كارت خود را شناسايي كنند و سپس با مراجعه به جدول شماره 2 دفترچه آدرس محل توزيع كارت خود را با توجه به سال تولد و شماره شنناسنامه خود پيدا كنند.
معاون اجرايي سازمان سنجش با اشاره به حوزه هاي دريافت كارت داوطلبان تهراني اظهار داشت: در تهران براي در يافت كارت خواهران شركت كننده در آزمون سراسري 6 حوزه كه عبارتند ازدانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران ، دانشكده روانشناسي و علوم پزشكي ، دانشكده عمران دانشگاه خواجه نصير ، دانشكده پرستايي و مامايي دانشگاه علوم پزشكي ، دانشكده تربيت معلم و دانشگاه تهران و همچنين براي برادران شركت كننده نيز 3 حوزه دانشگاه علم و صنعت ، صنعتي شريف و امير كبير در نظر گرفته شده است.
توكلي درخصوص روزهاي دريافت كارت داوطلبان شهرستاني خاطر نشان كرد: كليه خواهران وبرادران داوطلب شهرستاني متولد سال 66 و بعد از آن از ساعت 7 صبح الي 12 ظهر و تمامي داوطلبان متولد سال 65 از ساعت 14 تا 20 روز دو شنبه 6/4 ، متولدين سال 63 و 64 از ساعت 7 تا 12 و متولدين سال 62 و قبل از آن نيز از ساعت 14 تا 20 روز سه شنبه 7/4 بايد نسبت به در يافت كارت ورود به آزمون سراسري اقدام نمايند.
وي تاكيد كرد: داوطليان براي در يافت كارت بايد شخصا با در دست داشتن كارت شناسايي عكس دار و يا شناسنامه عكس دار به محل توزيع كارت مراجعه كنند.
نظر شما