پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۳۴

عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس در گفتگو با "مهر" :

پيش از انقلاب اساتيدي چون شهيد مطهري و شهيد باهنر در تأليف كتابهاي ديني درسي نقش داشتند // بازنگري در شيوه تأليف كتابهاي ديني درسي در كميسيون فرهنگي قابل بررسي است

ميرزايي ، عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس بررسي و توجه ويژه به تأليف كتابهاي درسي ديني را بسيار مهم اعلام كرد و گفت : اين موضوع در كميسيون فرهنگي قابل بررسي است و در فرصت مقتضي پيشنهاد توجه كميسيون به اين مقوله را طرح خواهم كرد .

غلامرضا ميرزايي ، عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در اين مورد با اشاره به ضعف هاي بسيار كتابهاي ديني ، نبود كارشناسي و دقت نظر در تأليف كتابهاي اين حوزه را از دلايل بروز ضعف عنوان كرد و يادآورشد : متأسفانه در تأليف كتابهاي ديني ، عليرغم اهميت و حساسيتي كه دارد ، از نظرات ، اطلاعات و معلومات كارشناسان امر استفاده نمي شود .

وي افزود : بي ترديد در تأليف اين كتابها مي بايست كارشناسان امور ديني و همچنين تعليم و تربيت مشاركت و همفكري داشته باشند تا نتيجه كار ، تأليف كتابهايي ارزشمند و سازنده باشد .

عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي با يادآوري اينكه پيش از انقلاب در تأليف كتابهاي ديني مدارس اساتيدي چون شهيد مطهري و شهيد باهنر نقش داشتند ، گفت : متأسفانه در حال حاضر از دانش و آگاهي افراد متخصص در اين زمينه كه علاوه بر مباحث ديني ، در زمينه علوم و مسائل روز و همچنين مباحث تعليم و تربيت آشنايي داشته باشند ، استفاده نمي شود كه اين خود از عوامل وجود ضعف هاي بسيار در كتابهاي ديني مدارس است .

ميرزايي با تأكيد بر اينكه تأليف كتابهاي ديني ، نياز به نگاهي عميق و كارشناسانه دارد ، افزود : طي سالهاي اخير در زمينه تدوين كتابهاي ديني غفلت بسيار صورت گرفته است كه مي بايست در راستاي رفع آنها تلاشها و اقدامات لازم صورت گيرد و به همين منظور بازنگري در شيوه تأليف كتابهاي ديني درسي را در كميسيون فرهنگي مجلس طرح خواهم كرد .

 

کد خبر 196620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha