پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ خرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۲۷

در ميان رقابت داغ نامزدهاي گروههاي سياسي عنوان گرديد ؛

آغاز آخرين مرحله از انتخابات پارلماني لبنان و تعيين آرايش جريان هاي سياسي در مجلس آينده

چهارمين و آخرين مرحله انتخابات پارلماني لبنان از صبح امروز در منطقه شمال اين كشور آغاز شد تا 28 كرسي باقي مانده مشخص شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مراكز راي گيري در دو حوزه انتخاباتي در شمال لبنان از ساعت 7 به وقت محلي به روي راي دهندگان لبناني باز شد و ساعت 18 نيز بسته خواهد شد.

منطقه شمال به دو حوزه انتخاباتي تقسيم شده است كه در آن حدود 700 هزار راي دهنده به صورت شبه مساوي ميان مسلمانان و مسيحيان تقسيم شده اند.

در اين مرحله حساس و سرنوشت ساز رقابت براي كسب 28 كرسي كه 13 كرسي براي مسلمانان و 15 كرسي براي مسيحيان جريان خواهد داشت كه بيش از 100 نامزد براي كسب آن با هم رقابت خواهند كرد .

تصور مي شود كه نتايج اين مرحله از انتخابات كه هيچ يك از نامزدها بدون انتخابات به مجلس راه نيافته اند آرايش جريان هاي سياسي در مجلس آينده را قطعي كند.

در مراحل سه گانه گذشته 21 نامزد بدون راي گيري و به دليل نبود رقابت به مجلس راه يافته بودند.

پيش از بازگشايي مراكز راي گيري كاروانهايي از خودروهاي حامل نيروهاي فالانژيست راي دهندگان را از مناطق اقامتشان به شمال حمل مي كردند در حالي كه پرچم هاي لبنان وتصاوير فرمانده خود يعني سميرجعجع را نيز به همراه داشتند.

درالبترون اولين شهرستان منطقه شمال لبنان چندين خيمه براي پذيرش راي دهندگان دايرشده است و تصاوير جبران باسيل داماد ميشل عون رئيس جريان ملي آزاد نصب شده است به نظر مي رسد نسبت مشاركت در اين منطقه به دليل شدت رقابت بالا باشد.

رقابت ميان دوليست موردحمايت جريان المستقبل به رياست سعد الدين حريري فرزند نخست وزير اسبق و گروه نيروهاي فالانژيست و تجمع قرنه شهوان و ميان ليست هاي ديگر كه مورد حمايت ميشل عون هستند كه يكي از آنها را سليمان فرنجيه و ديگري را رقباي خاندان حريري تشكيل مي دهند.

درحالي كه سعد حريري براي كمك به طرفدارانش درشمال واردعمل شده است ميشل عون براي نشست با رقباي خاندان حريري وارد بيروت شد و با سليم الحص نخست وزير اسبق و نجاح واكيم نماينده سابق ديدار كرد.

شايان ذكر است مراحل اول و دوم و سوم انتخابات به ترتيب در منطقه بيروت كه تمام 19 كرسي آن را ليست المستقبل به رهبري سعد حريري بدست آورد، منطقه جنوب كه تمامي 23 كرسي آن را ائتلاف حزب الله و امل كسب كرد و منطقه بقاع و جبل كه ليست هاي ميشل عون، حزب الله وامل، حزب سوسياليست ترقي خواه به رهبري وليد جبلاط و ليست هاي ديگر كه مجموعا 58 كرسي بدست آوردند.

کد خبر 197006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha