پشت صحنه "جنگ دنياها"
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، فيلمساز مشهور امريكايي و خالق فيلم هاي "فهرست شيندلر" و "نجات سرباز رايان" تحقق پيش بيني خود را در پنج تا هفت سال آينده كاملاً ممكن مي داند و مي گويد: "چه كار مي شود كرد. بشر در چند سال آينده به چنان پيشرفتي در عرصه فيلمسازي مي رسد كه موجودات ديجيتال را در برابر بازيگران واقعي قرار مي دهد، آن هم به گونه اي كه هيچكس تشخيص ندهد كدام بازيگر واقعي است و كدام مصنوعي."
"استيون اسپيلبرگ" با اعلام اينكه حتي تصور اين چشم انداز او را به وحشت مي اندازد، مي افزايد: " اين قضيه يك حد و مرز اخلاقي در مقابل من ترسيم مي كند. در آينده اي بسيار نزديك يك فيلمساز جوان مي تواند پشت لپ تاپ خود در خانه يا محل كار بنشيند و فيلمي كامل بدون حتي حرف زدن با يك نفر خلق كند. بله. اين نوعي از هنر است و هيچ ايرادي هم ندارد. اما آيا ما فيلمسازان قرار است گوشه اي دور بيفتيم و بدون ارتباط با ساير انسانها فيلم بسازيم؟ اين پرسشي است كه ما بايد از خودمان بكنيم."
اسپيلبرگ كه خود يكي از پيشروترين فيلمسازان جهان در استفاده از بازيگران مكانيكي و ديجيتالي از جمله در فيلم هاي "ژوراسيك پارك" است، اين روزها فيلم "جنگ دنياها" را با بازي تام كروز روي پرده دارد.
نظر شما