حجت الاسلام سيد محمد رضا ميرتاج الديني عضو كميسيون فرهنگي و كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : بي شك تبليغات ديني دستگاههاي مختلف نياز به بازنگري جدي دارد و بايد روشها و اصول بكارگرفته شده از سوي اين دستگاهها مورد تجديد نظر قرار گرفته ، با دقت و شيوه ديگري در اين زمينه فعاليت شود تا دستاوردهاي مثبت آن بيش از پيش نمود داشته باشد .
عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي افزود : دستگاههاي مختلف تبليغي و فرهنگي كشور و همچنين رسانه ها ، در راستاي تبليغات صحيح ديني حركت دارند ، اما هنوز تا رسيدن به ايده آل و همچنين اهداف مورد نظر تبليغ دين ، فاصله بسياري وجود دارد .
وي يادآورشد : در راستاي تبليغات ديني ، آنچه كه مي بايست مورد توجه مبلغان و دست اندركاران اين امر قرار گيرد ، به روز بودن و بهره گيري از امكانات و تجهيزات روز است .
عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي هدفمندي را از ديگر ضرورتهاي فعاليت در راستاي تبليغات ديني عنوان كرد و يادآورشد : مسئولان و فعالان اين عرصه بايد با تعريف مشخص از اهدافي كه در نظر گرفته اند و همچنين برنامه ريزي دقيق ، حركت در مسير تبليغات ديني را آغاز كرده و همواره به منظور دستيابي صحيح به اهداف از پيش تعيين شده ، بازنگري هاي لازم را در فعاليتهاي خود داشته باشند .
حجت الاسلام ميرتاج الديني با اعلام اينكه شناخت صحيح از دين و معرفت ضرورتي ديگر براي تبليغ و اطلاع رساني ديني است ، گفت : ارتقاء و تعميق اين شناخت در سطح جامعه مي تواند مانعي براي بسياري از انحرافات و همچنين عاملي براي بسط ، گسترش و تعميق باورها و اعتقادات ديني باشد .
نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه تأكيد كرد : چنانچه تبليغات ديني به شيوه صحيح و اصولي انجام شود ، تربيت ديني در سطح جامعه بخوبي بروز و ظهور خواهد داشت ، بطوري كه رفتارهاي اقشار مختلف تغيير كرده و صداقت در اعمال و گفتار ، تقواپيشگي ، وارستگي اخلاقي و امانتداري در همگان نهادينه خواهد شد .
حجت الاسلام ميرتاج الديني ايجاد روحيه خدمت به مردم و پرهيز از هر نوع ناهنجاري اخلاقي و همچنين دوري از خيانت ، دروغ ، فساد و ابتذال را از ديگر دستاوردهاي تبليغات صحيح ديني عنوان كرد .
وي در مورد اينكه آيا دستگاهها و نهادهاي مرتبط با تبليغات ديني در راستاي رسالتهاي خود موفق عمل كرده اند يا خير ، گفت : با نگاهي به جامعه مي توان به اين قضيه پي برد ، اگر فساد ، دروغ ، مزاحمت و مواردي از اين نوع در جامعه كم باشد ، نشان از عملكرد مثبت اين دستگاهها خواهد بود و برعكس چنانچه دروغگويي ، تهمت ، فساد و ديگر مسائلي از اين قبيل زياد باشد ، نمادي از عملكرد ضعيف دستگاههاي تبليغي و فرهنگي است .
نظر شما