۳ تیر ۱۳۸۴، ۱۵:۰۶

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاي صندوق راي:

طرفداران كانديداها خود را براي هر دو حالت شكست و پيروزي آماده كنند// رييس جمهور و مجلس متعلق به همه آحاد ملت است

طرفداران كانديداها خود را براي هر دو حالت شكست و پيروزي آماده كنند// رييس جمهور و مجلس متعلق به همه آحاد ملت است

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: قبل از مشخص شدن نتايج آراء به طرفداران هر دو نامزد توصيه مي كنم به همان اندازه كه خود را براي پيروزي آماده كردند براي شكست هم آماده كنند.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، غلامعلي حداد عادل با تبريك بلوغ سياسي و هوشمندي ملت ايران، افزود: حضور امروز مردم در پاي صندوق هاي راي پاسخ مردمسالاري ديني به دموكراسي آمريكايي است به اين معني كه مردم نشان دادند با وجود مردم سالاري ديني نيازي  به دموكراسي ديكته شده آمريكا ندارد.

وي همچنين در خصوص اظهارات ضد ونقيض دولتمردان آمريكايي براي كمرنگ شدن حضور مردم گفت: دولتمردان آمريكا از واقعيت هاي جامعه ايران اطلاعي ندارند و به صورت افراطي و ناقص فكر مي كنند. به طور مثال بوش و رايس استدلالشان براي غيردموكراتيك بودن انتخابات ايران اين است كه هزار نفر را شوراي نگهبان رد كرد اين در حالي است كه به هيچ وجه در بين مردم چنين احساسي مشاهده نمي شود يعني فراواني داوطلبان و رد شدن عده زيادي به هيچ وجه تعجب آور نيست.

حداد عادل در پاسخ به يكي از خبرنگاران، مهمترين شاخصه يك رييس جمهور را توجه به عدالت اجتماعي و مبارزه با فقر، فساد و تبعيض در مسير توسعه و پيشرفت كشور دانست.

رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين  پيروز واقعي انتخابات نهم در مرحله اول يا دوم را ملت ايران دانست و افزود: رييس جمهور آينده، نمايندگان مجلس و ديگر مسئولان با خدمت بيشتر و كنار گذاشتن ستيزه و اختلاف، بايد شكرگزار نعمت حضور و اعتماد مردم باشند.

وي در پاسخ به اين سوال كه توصيه شما به طرفداران دو نامزد چيست؟ تاكيد كرد: قبل از مشخص شدن نتايج آراء به طرفداران هر دو نامزد توصيه مي كنم به همان اندازه كه خود را براي پيروزي آماده كردند براي شكست هم آماده كنند يعني ورود در يك مسابقه مستلزم اين است كه انسان تحمل هر دو حالت را داشته باشد و واكنش منطقي از خود نشان دهند.

حداد عادل اضافه كرد: تخريب ها در اين دوره از هر دو طرف زياد بود و اين يك بداخلاقي در انتخابات است، اميدوارم در تكامل تدريجي اصلاح روش هاي انتخابات، اين تخريب ها هم كمتر يا حذف شود.

وي در رابطه با اقدامات مجلس براي تعامل بيشتر با دولت آينده گفت : موضع گيري نمايندگان قبل از اعلام نتايج نهايي ملاك رفتار آنها در بعد از انتخاب رييس جمهور نيست، زيرا بعد از انتخابات، رييس جمهور و مجلس متعلق به همه ملت بوده و بنا هم بر همكاري است .

کد خبر 199052

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha