پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۳۴

با جکم ناصحی:

سرپرست شبکه بهداشت و درمان میاندرود منصوب شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان میاندرود منصوب شد

میاندرود - خبرگزاری مهر: در حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مسئول راه اندازی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندرود منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی قائم مقام وزیر بهداشت در مازندران در حکمی مسئول راه اندازی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندرود را منصوب و معرفی کرد.

 

بر اساس این حکم احمد قربانی به عنوان مسئول راه اندازی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندرود معرفی و منصوب شد.


در این حکم آمده است: با اتکال به خداوند متعال باتوجه به تعهد و توانمندی و تجارب ارزشمند جنابعالی بموجب این ابلاغ بعنوان مسئول راه اندازی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندرود منصوب می شوید.

 

شایسته است با رعایت اصول، تمرکز زدایی رعایت نظم و انضباط اداری، نظارت به فعالیت پزشکان و ماماهای خانواده و همچنین تلاش در جهت پویایی گروه مدیریت سلامت شهرستان و استفاده مفید از نظرات کارشناسان خبره بهداشتی درمانی را سرلوحه کارتان قرار دهید . امید است در سایه الطاف الهی، توجهات حضرت ولی عصر (عج) همت عالیه انسانی همواره موفق و مؤید باشید.


میاندرود یکی از شهرستانهای تازه تاسیس مازندران است.

کد خبر 2000917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha