پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۳۵

گزارش تشریحی - تصویری/

دیدار جوانان استانهای تهران و البرز با سالمندان و معلولان آسایشگاه کهریزک

دیدار جوانان استانهای تهران و البرز با سالمندان و معلولان آسایشگاه کهریزک

شهرری – خبرگزاری مهر: تعدادی از جوانان دانشجوی استانهای تهران و البرز با سالمندان و معلولان آسایشگاه خیریه کهریزک دیدار کردند تا روزی خاطره انگیز برای جوانان دانشجوی استانهای تهران و البرز و سالمندان و معلولان رقم بخورد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آیه ۲۳ سوره الاسراء آمده است "و پروردگار تو مقرر کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر خود احسان کنید و اگر یکی از آن دو، یا هر دو در کنار تو به سالخوردگی رسیدند به آنها حتی اوف مگو و به آنان پرخاش مکن و با آنها سخنی شایسته بگوی."

ایران مادری است که فرزندان برومندی را پرورانده و در گرماگرم این بالندگیها، ارزشهای والای انسانی را به آنها آموخته است.

آموزش علم و پرورش روان که جان پاک، مستعد اعمال الهی است و نیز از این رو حافظه این ملک کم به یاد ندارد، جوانانی را که درد جامعه دردشان است و دغدغه شان بیش از دل مشغولیهای روزمره! جوانانی که دلشان برای کار خیر کردن پر می کشد.

دو هفته پیش بود که چند دانشجو تصمیم گرفتند تا به دیدار سالمندان و معلولان مقیم کهریزک بروند؛ تعدادشان اندک بود اما قلبهای بزرگی داشتند؛ هر یک از این دانشجوها چند دوست خود را برای این بازدید دعوت کردند و از دوستانشان خواستد تا دیگران را نیز دعوت کنند.

چندی نگذشته بود که تعداد زیادی برای حضور اعلام آمادگی کردند تا کهریزک یکی از شلوغ ترین دوشنبه های خود را ببیند.

یکصد نفر از جوانان استانهای تهران و البرز در حرکتی خودجوش و منظم با هماهنگی و مدیریت هسته مرکزی گروه دانشجویی - مردمی "ارشا" به دلجویی مددجویان سالمند و معلول شتافتند.

در این برنامه علاوه بر پخش مواد غذایی بین مدد جویان به فعالیتهای جانبی دیگری نیز پرداخته شد و خیرین پای صحبت مددجوبان نشستند و در جوی صمیمی به دردهایشان گوش فرا دادند.

آنها تلاش کردند با نواختن موسیقی و برنامه های شاد، لبخند را بر لب این فرشتگان زمینی بیاورند؛ هر کس هر چه بلد بود، آورد تا بتواند روح زندگی را جاری کند.

این بازدید نه تنها کار خیری برای مددجویان آسایشگاه کهریزک بود، بلکه می توان به جرأت گفت که شادی و مهر را برای تمامی افراد چه مددجوبان و چه خیرین به ارمغان آورد.

کد خبر 2001115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha