پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۱۱

ثوابی اعلام کرد:

26 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان امداد و نجات آذربایجان غربی افزوده شد

26 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان امداد و نجات آذربایجان غربی افزوده شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون 26 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان امداد و نجات استان افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جابر ثوابی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری افزود: در این راستا با افزوده شدن 23 دستگاه خودروی اداری جدید و 3 دستگاه موتورسیکلت به هلال احمر ناوگان حمل و نقل این نهاد نوسازی شده است.

وی با اشاره به امداد رسانی به 892 مورد حادثه در سطح استان اظهارداشت: در این حوادث یک هزار و 216 خانوار با پنج هزار و 549 نفر جمعیت دچار آسیب شدند.

وی ادامه داد: برای امداد رسانی به این حوادث در مجموع پنج هزار 155 نفر روز نیروی عملیاتی با استفاده از 801 دستگاه آمبولانس و 387 دستگاه روز خودروی امدادی ارائه خدمات کرده است.

ثوابی ادامه داد: 492 حادثه جاده ای ،86 حادثه آتش سوزی، 52 مورد سیل و آبگرفتگی ، 30 حادثه دریایی – ساحلی ، 16 حادثه کوهستانی ، 9 حادثه ریزش آوار،15 حادثه شهری و 168مورد خدمات حضوری مهمترین حوادث امسال بودند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: بیشترین سوانح مربوط به حوادث جاده ای به تعداد 492مورد بوده است که در آن یک هزار و 141 نفر مصدوم و از این تعداد 303 نفر به صورت سرپایی درمان و 412 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

ثوابی یاد آور شد:ارائه خدمات جمعیت هلال احمر استان به بیش از یک هزار و 500 نفر از هموطنان در جاده ها، حضور دو هزار و 348 نفر از نیروهای عملیاتی در پایگاههای امداد و نجات جاده ای و امداد رسانی به 168 مورد خدمات حضوری با 147 نفر مصدوم از فعالیتهای مهم این معاونت در سالجاری است.

وی، برگزاری 25 اردو با شرکت دوهزار و 351 نفر در کلیه شعب استان و 47 مورد مسابقه شهرستانی و استانی با شرکت 710 نفر از امداد گران و نجاتگران، سازماندهی 448 تیم به تعداد سه هزار و 926 نفر، تشکیل 25 باشگاه شهرستانی در شعب و یک باشگاه استانی و تشکیل 16 تیم توانای 33 نفره در کلیه شعب از دیگر فعالیتهای شاخص معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان برشمرد.
 

کد خبر 2002754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha