پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ تیر ۱۳۸۴، ۱۴:۰۶

در "بتمن" دو، شايد "شون پن" جوكر شود

كريستوفر نولان، خالق فيلم جديد "بتمن آغاز مي كند"، در تلاش است شون پن معروف را راضي به حضور در يكي از نقش هاي اصلي دنباله اين فيلم موفق كند.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، در حالي كه هنوز خبر مربوط به ساخت دنباله "بتمن آغاز مي كند" در حد شايعه است و تا به امروز مديران استوديو وارنر آن را تأييد نكرده اند، اما كريستين بيل از مذاكره نولان با بازيگر معترض هاليوودي براي پذيرفتن نقش جوكر در نسخه جديد فيلم خبر داد. بيل، تازه ترين بتمن سينما، در اين باره مي گويد: "شون نخستين انتخاب كارگردان براي ايفاي نقش جوكر است و كريس قصد دارد هر طور شده اين ستاره جدي و نسبتاً بداخلاق را براي بازي در اين نقش مفرح متقاعد كند."
آخرين ستاره بزرگي كه نقش جوكر را بر پرده نقره اي سينما جان بخشيد، جك نيكلسن بود و شايد همين امر باعث شود خيلي از بازيگران از تكرار آن در فيلمي جديد منصرف شوند. تا به امروز و با احتساب شون پن، چهار نفر نامزد جدي بازي در نقش جوكر براي فيلم "بتمن آغاز مي كند 2" شده اند كه كريسپين گلاور و پل بتاني از آن جمله اند.
"بتمن آغاز مي كند" با هنرنمايي مورگان فريمن و مايكل كين براي دومين هفته متوالي بر صدر جدول فروش نشست تا مديران استوديو برادران وارنر را بيش از پيش متقاعد به آغاز مقدمات توليد قسمت دوم كند. شون پن مدتي پيش و در آستانه انتخابات رياست جمهوري ايران به عنوان خبرنگار روزنامه سن فرانسيسكو كرونيكل به ايران آمد و پس از يك هفته اقامت، به كشورش بازگشت. وي دو سال پيش براي بازي در فيلم "رود ميستيك" به كارگرداني كلينت ايستوود برنده اسكار شد.

کد خبر 200289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha