غلامرضا منتظری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: در بخش نمایشگاهی حدود 600 اثر از سراسر استان به جشنواره ارسال شده بود که هيئت داوران 150 اثر را برای حضور در نمایشگاه انتخاب کردند.
وی گفت: همچنین در بخش نمایشگاهی قسمتی با نام لباس تمدن در نظر گرفته شده بود که در آن لباسها از عصر ایلام تا عصر قاجار به نمایش گذاشته شده است.
وی بیان کرد: در این جشنواره کارگاه های آموزشی درباره مبانی نظری فرهنگ و پوشش با حضور استادان و چهره های علمی و متخصص از کشور برگزار شد.
منتظری اظهار کرد: به طور کلی اجرای هر برنامه ای خالی از نقص نیست و مردم باید این نکته را در نظر داشته باشند که این نمایشگاه را با نگرش و ذائقه شخصی قضاوت نکنند چرا که ما در اول راه هستیم و همه باید کمک کنیم تا این راه ادامه پیدا کند.
وی گفت: یکی از اهداف مهم این رخداد که در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی اتفاق افتاد حمایت از تولید ملی و رشد و بالندگی تولید ملی و حمایت از تولید کننده است.
نظر شما