پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۳۶

اولین جشنواره مد و لباس در گلستان به کار خود پایان داد

اولین جشنواره مد و لباس در گلستان به کار خود پایان داد

گرگان - خبرگزاری مهر: نخستین جشنواره مد و لباس استان گلستان با حضور حمید شاه آبادی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار خود پایان داد.

غلامرضا منتظری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: در بخش نمایشگاهی حدود 600 اثر از سراسر استان به جشنواره ارسال شده بود که هيئت داوران 150 اثر را برای حضور در نمایشگاه انتخاب کردند.

وی گفت: همچنین در بخش نمایشگاهی قسمتی با نام لباس تمدن در نظر گرفته شده بود که در آن لباسها از عصر ایلام تا عصر قاجار به نمایش گذاشته شده است.
 
وی بیان کرد: در این جشنواره کارگاه های آموزشی درباره مبانی نظری فرهنگ و پوشش با حضور استادان و چهره های علمی و متخصص از کشور برگزار شد.
 
منتظری اظهار کرد: به طور کلی اجرای هر برنامه ای خالی از نقص نیست و مردم باید این نکته را در نظر داشته باشند که این نمایشگاه را با نگرش و ذائقه شخصی قضاوت نکنند چرا که ما در اول راه هستیم و همه باید کمک کنیم تا این راه ادامه پیدا کند.
 
وی گفت: یکی از اهداف مهم این رخداد که در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی اتفاق افتاد حمایت از تولید ملی و رشد و بالندگی تولید ملی و حمایت از تولید کننده است.
کد خبر 2003182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha