حجت الاسلام علیرضا ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه اجرای طرح مسجد محوری کاهش جرائم اجتماعی را به دنبال دارد، افزود: علاوه بر فعالیت های دینی عرصه های مختلف فرهنگی و هنری از مهمترین کارکرد مساجد است.
وی اظهارداشت: مساجد مکانی مقدس و محل عبادت مسلمانان است و در مساجد مردم در برابر خداوند تعظیم می کنند.
رئیس تبلیغات اسلامی فومن و شفت بر ضرورت تهیه امکانات مورد نیاز و مناسب مساجد تاکید کرد و گفت: با اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی در مساجد باعث تشویق و ترغیب حضور گسترده جوانان و نوجوانان در این مکانهای مقدس خواهد بود.
وی با بیان اینکه چشمه زلال مبارزه و نهضت علیه باطل در طول تاریخ از مسجد جوشیده است، افزود: این مكان الهی بود كه توانست به قیام مقدس مردم ایران كه به برقراری حكومت اسلامی انجامید، نیرو و توان بخشید و همه این مبارزات و پیروزیها بر محور رهنمودهای پیر فرزانه و بت شكن زمان امام خمینی (ره) بود.
ابراهیم زاده همچنین خاموش كردن چراغ و رونق مساجد را از ترفندهای استعمار و دشمنان داخلی و خارجی برای محو اسلام دانست و اظهارداشت: خلوت كردن مساجد به عنوان پایگاه ضداستكباری از راهبردهای دشمنان است.
وی با اعلام اینکه مسجد هسته اساسی تشكیلات انقلاب اسلامی بود، گفت: این سنگر همیشه باید حفظ شود زيرا دشمن از این مرکز بزرگ اجتماع مسلمانان واهمه و هراس دارد.
رئیس تبلیغات اسلامی فومن و شفت یادآورشد: دشمنان از مسجد به عنوان مركز نیرومند پشتیبانی انقلاب اسلامی در هراس و وحشت بوده و درصدد خلوت و دور كردن مردم به ویژه جوانان از مساجد هستند.
نظر شما