مهدی محتمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون 12 هزار و 490 ماموریت اورژانسی در شهرستان انجام شده که از این تعداد هزار و 100 مورد مربوط به حوزه شهری و بقیه شامل ماموریت های جاده ای اعم از جاده شهید صالحی، بابلكنار، بندپی غربی و شرقی، جاده بابل به آمل، جاده بابل به قائم شهر و جاده بابل به بابلسر است.
وی افزود: هم اكنون تعداد 9 پایگاه فعال در شهرستان بابل از سوی این مركز وجود داردکه از این تعداد سه پایگاه شهری و شش پایگاه جاده ای است
این مسئول گفت: هم اكنون تعداد 16 آمبولانس از سوی اورژانس 115 بابل در مناطق شهری و جاده ای شهرستان فعال بوده كه از این تعداد دو پایگاه به صورت دو آمبولانسه و 11 پایگاه دارای یك آمبولانس و بقیه به صورت پشتیبانی فعالیت می كنند.
محنمدیان با اشاره به اینکه 70 نیروی انسانی با این مركز همكاری می كنند، افزود: با توجه به كمبود نیروی انسانی مرد در مركز اورژآنس 115، خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكی بابل با تمهیدات انجام شده توانست بخشی از مشكلات این اورژانس را كاهش دهد.
رئیس مركز فوریت های اورژانس 115 بابل با بیان اینكه تعداد ماموریت های این مركز در سالجاری نسبت به سال گذشته رشد داشته است، افزود: اورژانس 115 بابل در سال گذشته تعداد 10 هزار و 605 ماموریت داشته كه از این تعداد شش هزار و 339 مورد مربوط به حوزه شهری و بقیه جاده ای بوده است.
بابل یکی از شهرهای پرجمعیت مازندران است.
نظر شما