ابوالقاسم جمال بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مناطق محروم و توجه ویژه دولت خدمتگذار، سه پروژه با مبلغی بالغ بر 250 میلیون ریال در این روستای کوهان افتتاح شد.
وی گفت: بلوار روستا به طول130 متر با جدول بندی، چراغهای روشنایی و نصب میل پرچم با اعتباری بالغ بر70میلیون ریال از جمله این پروژه ها بوده است.
دهیار روستای کوهان گفت: پروژه میدان روستای کوهان که مزین به نام امام حسین(ع) است به قطر26 مترتمام سنگ فرش و نصب چراغ تلسکوپی با هزینه 150 میلیون ریال دومین پروژه افتتاحی این روستا است.
جمال بسطامی افزود: پروژه میدان شهدا به قطر15 متر با نصب چراغ پایه فلزی به طول 11 متر و اختصاص بودجه 30 میلیون ریال از دیگر پروژه های افتتاحی این روستا بود.
وی همچنین از همکاری فرماندار و بخشدار مرکزی شهرستان میامی قدردانی کرد و ادامه داد: امروز خدمات دولت در تمام نقاط حتی روستاهای کم جمعیت و دور افتاده به وضوح دیده می شود.
دهیار روستای کوهان گفت: ذائقه مردم امروز با خدمات دولت در کوچکترین روستاها شیرین شده است و مردم نیز شکرگزار این نعمت انقلاب بوده و هستند.
نظر شما