به گزارش خبرنگار مهر، جمشید شجاعی ظهر شنبه در جلسه پروازهای سبک در زنجان افزود: با حضور بخش خصوصی دوره آموزش های خلبانی در دو بخش گردشگری و عادی به مدت 50 ساعت اجرا می شود.
وی افزود: فرودگاه زنجان به لحاظ زیرساخت های لازم شرایط برگزاری دوره های آموزشی این رشته را دارد.
همچنین مجری بخش خصوصی این پروازها نیز با اشاره به اینکه موفقیت این اقدام در گرو همکاری مدیران استانی است، گفت: مجوزهای لازم برای این نوع پروازها اخذ شده است و استان زنجان نیز تا زمان اخذ مجوز برای خود استان، تحت پوشش استان ایلام به فعالیت در این زمینه می پردازد.
حیدرعلی پورمند مدت زمان دوره آموزش خلبانی را 50 ساعت عنوان کرد و گفت: این دوره آموزشی با هزینه 13 میلیون تومان اجرایی می شود.
پورمند با یادآوری اینکه زیرساخت های لازم برای پروازهای فوق سبک در استان زنجان مهیا است، ادامه داد: 600 متر زمین خاکی برای اجرای این پروازها لازم است.
وی به اعطاء گواهینامه بین المللی به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی اشاره کرد و افزود: برای آغاز فعالیت ها این بخش در استان نیازمند یک دفتر در داخل استان و فرودگاه و محلی برای اسکان کارکنان هستیم.
نظر شما