پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

باباپور:

خدمات فنی‌مهندسی استان زنجان قابلیت صدور به سایر استان‌ها و کشورهای دیگر را دارد

خدمات فنی‌مهندسی استان زنجان قابلیت صدور به سایر استان‌ها و کشورهای دیگر را دارد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: خدمات فنی‌مهندسی استان زنجان قابلیت صدور به سایر استان‌ها و کشورهای دیگر را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حافظ باباپور در مراسم گراميداشت روز مهندس، در رابطه با نقش مهندسين در حوزه راه و شهرسازي، اظهار کرد: حدود 19 هزار ميليارد تومان  سرمايه هاي حوزه راه و مسكن در استان زنجان از دستان پرتوان مهندسين ايجاد شده است.
 
وي با اشاره به موفقيت استان زنجان در ارایه خدمات فني‌مهندسي در اكثر حوزه‌ها،  افزود: همكاري و تعامل سازنده مهندسين با اداره‌كل راه و شهرسازي موجبات شكوفايي خلاقيت‌هاي اين صنف بزرگ خواهد شد.

باباپور افزود: گذشتن از انتفاع شخصي  در راستاي اعتلاي اهداف سازمان را از ديگر ويژگي‌هاي مهمي دانست كه بايد مورد توجه جامعه مهندسين قرار گيرد.

 قائم‌مقام وزير راه و شهرسازی در استان زنجان، ترويج و اجراي مقررات ملي ساختمان و نظارت بر نماهي سطح شهر را از ديگر وظايف اساسي  مهندسان برشمرد.

جشنواره "دستان پر امید"در زنجان برگزار شد

مرحله استانی اولین جشنواره دستان پر امید در استان زنجان برگزار شد.
   
 رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی دستان پرامید در میان گروههای مختلف دانش آموزان با نیازهای ویژه در سه رشته بوچیا، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی بین 91نفر از دانش آموزان دختر، پسر و كاركنان تربیت بدنی برگزار شد.

رضا ربیعی همسوسازی برنامه های ورزشی با اقدامات درمانی و توان بخشی دانش آموزان، افزایش سطح نشاط، شادابی و حفظ سلامتی دربین معلمین و دانش آموزان تربیت بدنی، ایجاد انگیزه رقابت درجهت تقویت روحیه و حس خودباوری دانش آموزان و ایجادانگیزه و رقابت در راستای كشف استعدادهای دانش آموزی به جهت حمایت از دانش آموز و معلمان، تا رسیدن به مقام های قهرمانی را جزو اهداف برگزاری این جشنواره عنوان كرد .

وی افزود : این رقابت ها با اهداف مشخص در قالب گروههای مختلف ورزشی و انجمن های فعال زیر نظر مربیان تربیت بدنی و مدیران مدارس برگزار شد تا زمینه حضور دانش آموزان و استعداد یابی آنان در رقابت های كشوری حاصل شود.

ربیعی با تقدیر از تلاش های بی شائبه انجام شده در امر ورزش معلولین به تاثیرات ورزش در سلامت جسمی و روحی و تقویت حس مشاركت و پر رنگ سازی فعالیت های گروهی دانش آموزان و همكاران تربیت بدنی تاكید كرد.

امسال مساجد پایگاه جشن نیكوكاری هستند

معاون توسعه مشاركت‌های مردمی كمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: امسال از مساجد به عنوان پایگاه جشن نیكوكاری در استان استفاده خواهد شد.
   
 رضا حسنلو  افزود: بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان كمیته امداد امام خمینی (ره) و هیات‌ امنای مساجد فعال استان، امسال مساجد منتخب استان در شهرستان‌ها به عنوان پایگاه جشن نیكوكاری هستند.

وی با اشاره به اینكه امسال 16اسفند ماه جشن نیكوكاری در مدارس استان برگزار می‌شود، خاطرنشان كرد: همچنین روز 17 اسفند نیز پایگاه‌هایی جهت جمع‌آوری كمك‌های مردمی در سطح استان برپا می‌شود.

وی یادآور شد: برای سهولت و دسترسی مردم جهت كمك‌رسانی به نیازمندان تعدادی از صندوق‌های صدقه سطح استان به جشن نیكوكاری اختصاص پیدا می‌كنند.

حسنلو به برپایی پایگاه‌های جمع‌آوری كمك‌های مردمی در روز 18 اسفند نیز اشاره كرد و گفت: در این روز پایگاه‌های جشن نیكوكاری در مصلی‌ها م محلهای برگزاری نماز جمعه دایر می‌شود.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته كمك‌های مردمی جمع‌آوری شده 48ساعت پس از جشن در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار داده می‌شود.

حسنلو گفت: توزیع كمك‌های مردمی بر اساس شناسایی صورت گرفته توسط امدادگران، اولویت‌بندی و ضرورت نیازها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: امسال نیز همچون سالهای گذشته جشن نیكوكاری به همت كمیته امداد استان و با همكاری صدا و سیما، اداره كل آموزش و پرورش، بسیج مستضعفین، مساجد و اصناف برگزار می‌شود.

حسنلو افزود: امسال بیست و سومین سال برگزاری جشن نیكوكاری است و شعار آن همت مردمی، سلامت و توانمندی خانواده‌ها است.
 

کد خبر 2004544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha