پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۰:۱۷

صارمي خبر داد:

بقایای جسد انسان در ارتفاعات داغستان بخش طرقبه کشف شد

بقایای جسد انسان در ارتفاعات داغستان بخش طرقبه کشف شد

طرقبه - خبرگزاري مهر: فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز از کشف بقایای جسد انسان در ارتفاعات داغستان بخش طرقبه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صارمی ساداتی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: عصر روز گذشته طی تماس تلفنی یکی از چوپانان منطقه داغستان مبنی بر مشاهده بقایای جسد انسان، بلافاصله اکیپی از مأموران به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامي طرقبه شانديز افزود: مأموران با حضور در محل و راهنمایی چوپان موفق به پیدا کردن یک جمجمه و مقداری استخوان در این ارتفاعات شدند.

 صارمی بيان كرد: مدارک به دست آمده به همراه بقایای جسد جهت تشخیص هویت و تعیین علت فوت به پزشکی قانونی ارسال شد.

وي از دستگیری سارق انبار مبل فروشی در کمتر از دو ساعت خبر داد و افزود: با هوشیاری مأموران انتظامی پاسگاه ویرانی طرقبه شاندیز سارق انبار مبل فروشی در کمتر از دو ساعت  دستگیر شد.

فرمانده انتظامي طرقبه شانديز بیان کرد: روز گذشته مأموران پاسگاه انتظامی ویرانی به محض کسب خبری مبنی بر به سرقت رفتن تعداد قابل توجهی مبل، میز و صندلی از انباری واقع در منطقه ویرانی شاندیز بلافاصله به محل اعزام شدند و با بررسی محل  سرقت بدون اتلاف وقت دوربین های اطراف محل را کنترل و نسبت به شناسایی هویت سارق اقدام که با کسب دستور مقام قضایی نسبت به دستگیری وی پس از دو ساعت از وقوع سرقت اقدام كردند.

صارمي تصریح کرد: متهم 33 ساله سابقه دار و با آشنایی قبلی از محل اقدام به سرقت كرده و اموال مسروقه را در کارگاه مبل سازی برادر خود انتقال که پس از تشکیل پرونده و بازگرداندن اموال مسروقه به صاحب اصلی متهم به مراجع قضایی تحویل داده شد.

 

کد خبر 2004876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha